kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sorgulanan Gökhan Gencer'in (ortada) 4 gasp olayının zanlısı ve Serdar Kesim'i bıçaklayan kişi olduğu belirlendi.

Düğününe üç ay kala, gaspçılar bıçakla öldürdü

Mustafa KAYA - Fatih ULAŞ / MERKEZ
Amcasının arabasını açmaya çalışırken gördüğü üç gaspçıya müdahale eden Serdar Kesim, kalbinden bıçaklanarak can verdi. Yakalanan katil zanlısı dört ayrı gasp olayının faili çıktı..
Kâğıthane'de amcasına ait park halindeki otomobilin kapısını açmaya çalışan 3 kişiye müdahale eden Serdar Kesim, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis, 3 ay sonra nikâh masasına oturacak gencin kalbine bıçağı saplayan saldırganı başka bir gasp olayının izini sürerek yakaladı. 4 ayrı gasp olayının faili olduğu belirlenen katil zanlısı adliyeye sevk edilirken, suç ortağı 2 kişi aranıyor. 25 yaşındaki Serdar Kesim, önceki gün saat 17.00 sıralarında İstanbul Kâğıthane'de, Gültepe Mahallesi'ndeki evinden çıkışta amcasına ait park halindeki otomobilin kapısının 3 kişi tarafından açılmaya çalışıldığını gördü. Kuryede çalışan genç motosikletiyle yaklaşarak, "Ne yapıyorsunuz" dedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada sokakta oynayan çocukların gözleri önünde Serdar Kesim'i kalbinden bıçakladı.

CEP TELEFONUNU DA ALDILAR
Saldırganlar, Kesim'in cep telefonunu da gasp ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Ağır yaralanan Serdar Kesim ise, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kesim ailesi, oğullarının ölümüyle yasa bürünürken, 3 saldırgan Vatan gazetesi sayfa sekreteri Şahin Yıldız'ın da cep telefonunu boğazına bıçak dayayarak gasp etti. Polis, Kesim'i öldürenler ile gazeteciyi gasp edenlerin eşkalinin aynı olduğunu belirleyince araştırmalarını bu yöne kaydırdı ve 3 gaspçının izini Gültepe'de buldu. Yaşanan kovalamacada saldırganlardan ikisi kaçarken, Gökhan Gencer isimli zanlı yakalandı. Sinir krizleri geçiren Serdar Kesim'in amcası Şenol Kesim, Gültepe'de uyuşturucu ve gasp çetelerinin cirit attığını anlatarak, yeğeninin bunların kurbanı olduğunu kaydetti. Şenol Kesim, Kasımpaşa'dan gelen uyuşturucunun Gültepe'de dağıtıldığını belirterek, geçen yıl da aynı semtte Murat Baykal isimli bir gencin gaspçılar tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldüğünü söyledi.
Yazarlar