kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Otlu biftek

Yağı ısıtıp etleri ve havucu ilave edin. Hızlı ateşte etlerin her bir yüzünü 45'er dakika pişirin. Taze soğan ve sarmısağı katın, tencerenin kapağını kapatıp, hafif ateşte 10 dakika pişirin. Nane ve dereotunu harmanlayıp, etlerin üzerine serpin (hafif ateşte 5 dakika daha pişirin). Arzuya göre yoğurt ile birlikte servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
*
1 paket hindi biftek

* 2 çorba kaşığı zeytinyağı

* 1 adet küçük havuç (kalın jülyen kesilmiş)

* 2 demet taze soğan (3 cm'den verev kesilmiş)

* 1 demet taze sarmısak (3 cm'den verev kesilmiş)

* 2 demet taze nane (yapraklanmış)

* 1/2 demet dereotu (yapraklanmış)

* 1 su bardağı yoğurt

* Tuz n karabiber