Piliç etleri, enginar, soğan, havuç ve patatesi harmanlayın. Suyu ilave edip, etler yumuşayıncaya kadar 20 dakika pişirin ve soğanı çıkarın. Derisini aldığınız etleri ve enginarları iri lokmalar şeklinde kesip, tekrar çorbaya katın. 5 dakika daha pişirin ve sıcak servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik
* 3 adet kemiksiz but
* 3 adet küçük boy enginar (temizlenmiş)
* 1 adet küçük boy soğan
* 2 adet küçük boy havuç (küp kesilmiş)
* 2 adet küçük boy patates (küp kesilmiş)
* 5 su bardağı su (kaynar)
* 4 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1/2 adet limon
Yayın tarihi: 29 Mayıs 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/29/gny/haber,DE940BCE1F254807AD3E6C28EC513785.html
Tüm hakları saklıdır.