Keskin bir bıçak yardımıyla kanatların etlerini yukarıya doğru toplayıp, top şekli verin. Hazırladığınız etleri mısır unuyla kaplayıp, önce çırpılmış yumurta akına, daha sonra ekmek kırığına batırın. Derin yağda kanatlar pembeleşinceye kadar yaklaşık 3-4 dakika kızartın. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik
* 12 adet piliç kanat (kök tarafı)
* 4 çorba kaşığı mısır unu
* 2 adet yumurtanın beyazı (çırpılmış)
* 1.5 su bardağı bayat ekmek kırığı
* Sıvıyağ (kızartmak için)
Yayın tarihi: 29 Mayıs 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/29/gny/haber,90D2A4F1F2014F018A936D655A48764F.html
Tüm hakları saklıdır.