kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Şirketlerden

Doğuş çalışanları 'spor'da yarışıyor
Doğuş Grubu bünyesindeki şirketlerde çalışanlar, Doğuş Spor Oyunları'ndaki spor müsabakalarında yarışıyor. 14 Nisan tarihinde başlayan ve 12 branşta 618 çalışanı sporla buluşturan olimpiyatlarda, bugün plaj voleybolu ve yelken branşlarındaki birinciler de belli oluyor. Birlik, beraberlik ve sportmenlik meşalesinin bir kez daha yakıldığı Doğuş Spor Oyunları 2007'de; şampiyonlar 10 Haziran tarihinde Maslak Park Orman'da kupalarını alacaklar. Doğuş Grubu bünyesindeki şirketlerin katılımıyla, 2005 yılından itibaren düzenlenen Doğuş Spor Oyunları, bu yıl 12 branşta birden gerçekleşiyor.

Ferplast, kedilere özel 'Swing' kapı üretti
İtalyan Ferplast'ın evcil hayvanlara yönelik yeni nesil ürünleri tüm dünyayla birlikte Türkiye'de de satışa sunuldu. Tropikal A.Ş. tarafından ithal edilen Ferplast'ın en yeni ürünü Swing kapı kanadı, 'kedi sahiplerini her seferinde kapı açma derdinden kurtarma' hedefiyle üretildi. Swing, özel tasması sayesinde kedi veya köpeğin istediği zaman kolayca eve girip çıkmasına imkan verirken, kapıdan başka hayvanın geçmesine de izin vermiyor. Ferplast Swing kapı kanatları, bahçe ya da teras kapılarının alt kısmına monte edilebiliyor.

Millennium Bank'ın üst yönetimine atama

Mıllennıum Bank, üst yönetimine Millennium BCP Grubu'nun ve Türk bankacılık sektörünün 2 yöneticisini getirdi. Avrupa'nın öncü finans gruplarından biri olan Millennium BCP Grubu'nun Türkiye'deki iştiraki Millennium Bank'a CEO ve Yönetim Kurulu Murahhas Aza'sı olarak Manuel Marecos Duarte getirildi. 2 atamayı bir arada yaşayan Millennium Bank'a Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Müjdat Ulutekin de görevine resmen başladı.

THY, 4 yıl sonra Cape Town uçuşu başlattı
Güney Afrika Cumhuriyeti uçuşlarını 2003 yılında durduran Türk Hava Yolları'nın (TYH), değişen ve gelişen şartları göz önüne alarak 2007 yılının Eylül ayı ortalarına kadar Johannesburg ve Cape Town şehirlerini uçuş ağına katmayı hedeflediği bildirildi. Güney Afrika Cumhuriyeti İzmir Fahri Baş Konsolosu ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Tamer Taşkın, Dışişleri Bakanlığının "2005 Afrika yılı olacak'' açıklamalarına paralel olarak THY'nin de 2006 yılında Afrika'da Sudan, Etiyopya, Nijerya'ya hatlar açtığını, bu uçuşlara Güney Afrika'nın da eklenmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.
Haberin fotoğrafları