Köfteleri tek sıra olacak şekilde bir kaba sıralayın. Domates, zeytinyağı, su, nişasta ve maydanozun yarısını karıştırıp, köftelerin üzerine kaşık kaşık dökün. Hafif ateşte üzeri kapalı olarak 15 dakika pişirin. Kalan maydanozu serpin. İsterseniz halka doğranıp haşlanmış patates veya arzu edilen sebze ile servis yapabilirsiniz.
MALZEMELER 4 kişilik* 1 küçük paket piliç kadınbudu köfte
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 adet domates (iri rendelenmiş)
* 1 su bardağı su
* 1 çorba kaşığı nişasta
* 1/2 su bardağı maydanoz (çok ince kıyılmış)
Yayın tarihi: 11 Mayıs 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/11/gny/haber,640CA6DDE95F47EA9BCB126F4C9A044D.html
Tüm hakları saklıdır.