Isıtılmış yağda soğanları karıştırarak, soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dakika soteleyin. Etleri katın, karıştırmaya devam ederek etler hafif kızarıncaya kadar soteleyin. Domatesleri ilave edin, bir kez karıştırıp, orta ateşte kaynama noktasına kadar ısıttıktan sonra ateşi kısın. Kapağı kapalı olarak etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Enginarları katıp harmanlayın ve 10 dakika daha pişirin. Üzerine arzu ettiğiniz taze otları serperek servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1 adet büyük boy soğan (ince piyaz doğranmış)
* 1 paket hindi kalça kuşbaşı
* 1 kg. domates (kabuğu soyulmuş, iri doğranmış)
* 300 gr. enginar kalbi (süzülmüş)
Yayın tarihi: 7 Mayıs 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/07/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.