kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Portakallı havuç

Isıtılmış yağa bal, portakal suyu, portakal rendesi ve havuçları ilave edin. Kapağı kapalı olarak orta ateşte havuçlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 4-5 dakika pişirin. Maydanoz serperek servis yapın.

MALZEMELER
4 kişilik
* Portakallı havuç

* 1 kg. minik havuç

* 20 gr. tereyağı

* 2 tatlı kaşığı bal

* 1 çorba kaşığı portakal suyu

* 2 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi

* Maydanoz (istenilen miktarda)