Keskin bir bıçakla kırmızı biberlerin birkaç yerinden delin ve közleyin. Streçe sarıp, soğuyuncaya kadar dinlendirin. Her bir top mozerella peynirini açarak 4-5 parçaya ayırın ve geniş bir tabağa yerleştirin. Etli kırmızı biberleri temizleyin, tohumlarını çıkartın ve arzu ettiğiniz kalınlıkta kesip, peynirlerin üzerine yerleştirin. Tuz ve karabiber serpin. Limon suyu ve zeytinyağı gezdirin. Fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik
* 3 top mozerella peyniri
* 3 adet etli kırmızıbiber
* Tuz
* Karabiber (arzu edilen miktarda)
* 1/2 adet limon suyu
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* 3 sap fesleğen (yapraklanmış)
Yayın tarihi: 7 Mayıs 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/07/gny/haber,BCAE230E17D9444A844D08113A4C0182.html
Tüm hakları saklıdır.