Piliç, hardal tohumu, limon suyu, zeytinyağı, biberiye ve sarmısağı karıştırın. Isıtılmış yağda, hardallı etleri pişirin. Patatesleri haşlayıp, süzün. Sıcak patatesleri, ıspanak ve tereyağı ile birlikte bir kaba koyun ve tereyağı eriyip, ıspanaklar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dakika tencereyi sallayarak karıştırın. Etleri, patatesli karışım ve limonlarla birlikte servis yapın.
Malzemeler * 6 adet piliç göğüs
* 1.5 çorba kaşığı hardal tohumu
* 1.5 çorba kaşığı limon suyu
* 1.5 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1.5 çorba kaşığı taze biberiye (ince doğranmış)
* 2 diş sarmısak dövülmüş)
* 800 gr. küçük patates (4'e bölünmüş)
* 400 gr. ıspanak yaprağı
* 30 gr. tereyağı
* 2 adet limon (her biri 4'e bölünmüş)
Yayın tarihi: 18 Nisan 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/18/gny/haber,D31E7B77A3FF497180708229DB142976.html
Tüm hakları saklıdır.