Büyük bir kapta bütün malzemeleri iyice karıştırın. Üzerini temiz bir bezle kapatıp, ılık bir yerde 2-3 gün dinlendirin. Hazırladığınız karışımı kavanozlara koyup, üzerlerine yağlı kağıt kaplayın. Kapaklarını sıkıca kapatın.
MALZEMELER * 2 tane elma
* 2 tane havuç
* 125 gr. zencefil kökü
* 10 adet kuru kayısı
* 1 su bardağı meyve şekerlemesi
* 2 adet limon
* 2 adet limonun suyu
* 2 adet portakal
* 2 adet portakalın suyu
* 500 gr. kuru üzüm
* 250 gr. kuş üzümü
* 1 su bardağı bal
* 1 tatlı kaşığı tarçın
* 1 tatlı kaşığı zencefil
Yayın tarihi: 16 Nisan 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/16/gny/haber,76A3CA32DDD0450CAD7A44E624FE7E94.html
Tüm hakları saklıdır.