15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Singapur Lezzetleri Festivali'nde Hint Okyanusu'nun esintilerini ve Güneydoğu Asya mutfağından tatlar denemek, İstanbullular için iyi bir seçenek olabilir. Swissotel The Bosphorus Istanbul, Singapur Lezzetleri Festivali bünyesinde Singapur'daki Swissotel The Stamford'un executive şefi Hanry Wong'un hazırlayacağı yemeklerle misafirlerini ağırlayacak. Festival Cafe Swiss Restoran'da gerçekleştirilecek ve Singapur mutfağının sevilen yemekleri usta şefler tarafından hazırlanacak. Bu lezzetler, Güneydoğu Asya melodileri eşliğinde tadılacak. Kendine özgü, farklı bir kültür mozaiğine sahip olan Singapur, Güneydoğu Asya Mutfağı'ndan Rojak, Mango Puding, Sambal ile kızartılmış Kangkong gibi birbirinden değişik lezzetlerin bir arada sunulacağı festival boyunca 'Batik Sanatının Ustası' olarak anılan Sarkasi Said de misafirlere sürprizleriyle hünerlerini sergileyecek.
Detaylı bilgi için: (0212) 326 11 00, Dahili: 3305.
Yayın tarihi: 15 Nisan 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/15/pz/haber,A5B0EB71DF3B42F1B61D4D57ADB6A590.html
Tüm hakları saklıdır.