|
|
|
|
Kimdir?
1955'te Arjantin'in Cordoba kentinde doğdu. Annesinin İspanyol, Yahudi ve Arap mutfaklarının karışımı hazırladığı yemeklerden etkilendi. Güzel Sanatlar üzerine eğitim gördükten sonra İspanya'ya nöroloji okumaya gitti. 20 yıl Barselona Üniversitesi'nde nöroloji ve Klinik Nöro Pisikoloji üzerine çalıştı. 1996'da şef garsonu olduğu L'esguard'd restaurantını açtı. 1998'de Barselona Üniversitesi Yemek Bilimleri Bölümü'nde dersler vermeye başladı. 2001'de Hislerin Mutfağı (La Cocina de los sentidos) kitabını yayımladı. Şu an Mutfakta total Cooking üzerine çalışan Romera'nın restoranı L'esguard Michelin yıldızı sahibidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|