'Cibalikapı Moda' bahçede
Havaların ısınmasıyla birlikte Cibalikapı Balıkçısı'nın Moda Şubesi'nin bahçesi de servise açıldı. Söğüt, defne, ıhlamur, palmiye, dişbudak, elma ağaçlarının yanı sıra zeytin, limon fidanları ve sardunyalar arasındaki masalarda hizmet verilen Cibalikapı Balıkçısı'nın mutfağından her gün ortalama 20 çeşit sızma zeytinyağlı meze seçeneği sunuluyor. Salataları da en az mezeleri kadar taze ve özenli. Yeşil, çoban ve roka salatalarında da Ayvalık'tan gelen Cibalikapı'ya özel sızma zeytinyağı kullanılıyor. Ara sıcakları, ana yemek iddiasını taşıyan balıkçıda, kalamar bütün olarak tava yapılıp limon sosuyla servis ediliyor. Balıklar ise tava ya da meşe kömürü ateşinde ızgara olarak usulünce pişiriliyor. Artık bir "Cibalikapı klasiği" haline gelen fırınlanmış tahin-pekmez tatlısını deneden geçmemenizi tavsiye ediyoruz. Mekanda rakı ve şarap çeşitleri bulunuyor. Tel: (0216) 348 93 63
|