|
|
|
|
Hayat kurtaran önlemler
* Rafine edilmiş ve işlenmiş besinlerden ve unlu ürünlerden uzak durun.
* Eğer yediğiniz besin topraktan çıktığı haliyle gözükmüyorsa risk alıyorsunuz demektir.
* Çok az yenilebilir beyaz besin toprakta yetişir, bu yüzden beyazsa yemeyin.
* Oksidasyon yaşlanma ve hastalığa yol açar, tıpkı demirin paslanması, elmanın kesildikten sonra kararması gibi... Besinleri kızartmak oksidasyonu hızlandırır ve diyetinizden çıkartılmalıdır.
* Her gün şekerli içecekler yerine 8 bardak su içiniz. Bu sizi şişmanlatan ve doğal hormon sistemlerinizi bozan gereksiz şekerlerin vücudunuza girmesini önlediği gibi kabızlığı da engeller.
* Kızartma ve yanmış yağlarla üretilmiş gıdalar toksiktir uzak durun. Posalı meyveler, soya fasulyesi, brokoli, lahana tüketin.
* Yatağınızın başucunda iki tane orta ağırlıkta küçük halter bulundurun. Uyumadan önce ve uyandıktan sonra birkaç kez kaldırın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|