kapat
22.01.2002
 SON DAKÝKA
 EDÝTÖR
 YAZARLAR
 HABER ÝNDEKS
banner
 EKONOMÝ
 FÝNANS
 MARKET
banner
 TÜRKÝYE
 DÜNYA
 POLÝTÝKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZÝN
 SAÐLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
ÝNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ÞAMDAN
 GOOOOL
 DÝYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CÝNSELLÝK
 TELE ÞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODÝ
 ASTROLOJÝ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFÝK
 ÞANS&OYUN
 ACÝL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARÞÝV
 

  Beþinci golü kaldýramadýlar
Trabzon Avni Aker Stadý'nda, önceki akþam 2002 yýlýnýn ilk derbisi oynanýyordu. Trabzonspor ile Beþiktaþ dondurucu soðukta binlerce Trabzon, yüzlerce Beþiktaþ taraftarýnýn tezahüratlarýyla sahaya çýkmýþtý. Beþiktaþ hýzlý baþladý; attýðý gollerle taraftarýný sevince boðdu.
Tüm Metin

  Manisa depremi Ýzmir'de öldürdü
Halkýn panik yaþadýðý depremde Ýzmir'de çalýþtýðý iskeleden düþen inþaat iþçisi Remzi Abdülhakim Eminoðlu (49) öldü. Boðaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araþtýrma Enstitüsü'nden alýnan bilgiye göre; Turgutlu merkezli deprem saat 16.34'te meydana geldi.
Tüm Metin

  90 depremzede yasa kurbaný
Düzce Vali Yardýmcýsý Abdulkadir Karataþ durumu 90 depremzede aileye bir hafta önce teblið ettiðini belirterek, "Onlara verecek tapulu arazimiz yok. Devlete ait bir yeri yabancý bir yardým kuruluþuna bedelsiz vermek mevzuata aykýrý olduðu için yer gösteremedik.
Tüm Metin

  60 yýl yedi, çýldýrdý
Adana'da býçaklý gasp suçundan yargýlanan Mehmet Ali Çevik (19) adlý liseli genç, dün son kez hakim karþýsýna çýktý. Seyhan Oteli yakýnlarýnda 3 öðrenci ve okuduðu Çobanoðlu Meslek Lisesi'nde de bir öðrenciden 2 cep telefonu, 1 altýn zincir ve yaklaþýk 1.5 milyon lira gasp ettiði öne sürülen genç, suçlamalarý kabul etmedi.
Tüm Metin

  30 eþkýya gözaltýnda
Yayla Mahallesi'nde saat 21.30 sýralarýnda toplanan döner býçaklý, satýrlý ve sopalý yaklaþýk 150 kiþilik saldýrgan grup Çamlýk Caddesi'nde park halinde bulunan 150 araca zarar verdi. Ayný grup daha sonra bir pasajda bulunan 20'ye yakýn dükkanýn vitrinini daðýttý.
Tüm Metin

  Babaya infaz
Çýrpýcý Mahallesi'nde oturan Gönül Iþkýn, içki içip kendisine sarkýntýlýk yapan öz babasý Kerem Iþkýn'dan (52) kurtulmak istedi. Bunun için annesi Fatma Iþkýn (49) ile plan yapan genç kýz önceki gece içki içip kendisinden geçen öz babasýna piknik tüpüyle vurdu.
Tüm Metin

  Olay albay tutuklandý
Savcýlýk soruþturmasý sonunda olayda adý geçen Yalova il Jandarma Alay Komutaný Albay Sedat Tuna dün tutuklanarak Ýstanbul 1. Ordu Komutanlýðý Askeri Tutukevi'ne gönderildi. Tuna ayrýca Ýl Jandarma Alay Komutanlýðý görevinden alýnarak Kayseri Jandarma Bölge Komutanlýðý emrine atandý.
Tüm Metin

  Satanist operasyonu
Beyoðlu, Ortaköy ve Kadýköy baþta olmak üzere çeþitli semtlerde kontroller yapan polis, uzun saçlý küpeli gençlere kimlik sordu. Polis aramalar sýrasýnda, gençlerin kollarýnda dövme olup olmadýðýný kontrol ederken, bir lise öðrencisi kolunda dövme olduðu gerekçesiyle gözaltýna alýndý.
Tüm Metin

  6 gofret çaldý, tutuklandý
Pastane içinde araþtýrma yapan polisler, içeride saklanmýþ Muharrem Kaya'yý (30) yakalayýp gözaltýna aldý. Olay yerinde yapýlan araþtýrmada, genç adamýn 1 milyon 500 bin lira deðerinde 6 adet gofret çaldýðý anlaþýldý. Gofret hýrsýzýnýn üstünde, baþka yerlerden çaldýðý 6 paket sigara, 7 çakmak ve yaklaþýk 4 milyon lira para bulundu.
Tüm Metin

  Kulak asmadýlar
Brüksel'deki aile dramýna polisin duyarsýzlýðýnýn neden olduðu ortaya çýktý. Arnavut asýllý Türk Selamet Ozan, geçen Cumartesi sabahý çocuklarý Selim, Ýlknur, Yýldýrým, Kerim ve Ebru ile eþinin birlikte yaþadýðý Mustafa Arbay isimli Türk'ü öldürmüþtü. Ancak savcýlýðýn da doðruladýðý bilgiye göre Fatma Yeþil...
Tüm Metin

  Belediye köpekten ne istedin?
28 Þubat'ta Oramiral Güven Erkaya'nýn genel sekreterliðini yapan emekli albay Mehmet Asal köpeðinin ölümünde belediyenin suçlu olduðunu iddia etti. Eyüp Belediye Baþkaný Ahmet Genç'ten bir cevap beklediðini söyleyen Asal, "Köpeðim tüm insanlara sokulan, sevecen bir hayvandý, tek çocuðumun en yakýn arkadaþýydý.
Tüm Metin

  Keman virtiözü Turalý'ya gözyaþý
Türkiye'nin ilk orkestra baþkemancýsý olan Gülden Turalý'ya, Mimar Sinan Üniversitesi tarafýndan yetiþtirdiði sayýsýz öðrenci nedeniyle doçentlik unvaný verildiði belirtildi. Gülden Turalý'yý son yolculuðunda öðrencileri ve sevenleri yalnýz býrakmadý. Turalý'nýn cenazesi Teþvikiye Camii'nde kýlanan...
Tüm Metin

  Aðýr koma durumu sürüyor
Hastaneden yapýlan yazýlý açýklamada, Prof. Dr. Barka'nýn "aðýr koma" durumunun devam ettiði belirtilerek, "Yoðun tedavi ve bakýmýna raðmen herhangi bir iyiye gidiþ durumu saptanamamýþtýr. Tedavisi ayný yoðunlukla devam etmektedir" denildi.
Tüm Metin

  Örümcek aðý dünyayý sardý
Ýþadamý Erol Maks Kohen'in hayali ihracatta Ortadoðu ve Balkan ülkelerini de kapsayan uluslararasý bir organizasyonla haksýz kazanç elde ettiði ortaya çýktý. Kohen'in çýkar amaçlý suç örgütüne üye olduklarý iddiasýyla 9 yabancý hakkýnda dava açýldý.
Tüm Metin

  Erdoðan'ýn danýþmaný Kadýoðlu tutuklandý
Ýstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Kadýoðlu, hakkýndaki tutuklama kararý vicahiye çevrilerek tutuklandý ve Bayrampaþa Cezaevi'ne kondu. Dün önce Akbil soruþturmasý nedeniyle Üsküdar Cumhuriyet Savcýlýðý'nda ifade veren Kadýoðlu, çýkarýldýðý nöbetçi mahkemede tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldý.
Tüm Metin

  "Ben deliyim, konuþamam"
Mesih olduðunu iddia ederek bir çok tartýþmaya neden olan, kapatýlan RP'nin eski miletvekilli Hasan Mezarcý, Ýpsala Cumhuriyet Savcýlýðý'nýn talimatý üzerine Üsküdar Savcýlýðý'nda ifade verdi. Mezarcý, "Ben deliyim, konuþamam" dedi. Almanya'da kaldýðý süre içinde giyim tarzýný deðiþtiren, saçlarýný...
Tüm Metin

  Ankara Cezaevi'nde milletvekili yemini
Bölükbaþý, siyasi polis tarafýndan evinde bulunup, tekrar mahkemeye getirildi. CMP Lideri, hâkim huzuruna çýkarýldýktan sonra, tutuklandý. Demir kapý gürültüyle açýldý. Herkesin gözü kapýya dikilmiþti. "Gâliba geldi." dedi mahkžmlardan biri. Koðuþun kapýsý aralandý. Upuzun boylu bir adam göründü.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazýcýya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr