kapat
22.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ev sahibine kiracıya şok
Konut ve işyerlerinin, 2002'de beyan edilecek değerinin 10 ile 20 kat hatta bazı bölgelerde 30-40 kat artması, önlem alınmazsa, kiracıları ve evsahiplerini perişan edecek. Bu perişanlık, beyanı gereken asgari kira geliri ile gayrimenkulün Emlak Vergisi değeri arasında ilişki kuran bir yasadan kaynaklanıyor.
Tüm Metin

  Etiketler kilo verdi
Doların ani yükselişiyle 2001'in son aylarını yüzde 90'a varan oranda zamlarla tamamlayan pek çok temel tüketim ürünü, yeni yılla birlikte fiyatlardaki şişkinlikten kurtulmaya başladı. Özellikle pirinç, nohut ve çiçek yağında üreticinin ihracata yüklenmesi nedeniyle yüzde 23-90 arasında...
Tüm Metin

  Dolar 1 milyon 326 bin
Dün de 20 bin lira daha gerileyen dolar, 1 milyon 326 bine indi. Ekim başında 1 milyon 644 bin lira ile tepe noktasına ulaşan dolar o tarihten bu yana 318 bin lira, yani yüzde 19 değer kaybetti. Şubat ayında tamemen piyasalardan kalkacak olan Alman Markı da dün 597 bin liraya inerek, 6 ay önceki seviyesine geriledi.
Tüm Metin

  TOKİ vatandaşı 'evlendirecek'
Turgut Özal döneminin en prestijli projeleri arasında yer alan, ancak daha sonra duraklama dönemine giren "Toplu Konut"ta yeni bir dönem başlıyor. Konutun patronları, yeni projelerini SABAH'a anlattı. Konut Müsteşarı Emin Haluk Ayhan ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Tuna Turagay...
Tüm Metin

  Yeni Corolla Şubat'ta geliyor
Toyotasa, 2002'ye iddialı girdi. Yeni Toyota Corolla'nın Şubat ortasından itibaren vitrinlerde yerini alacağını müjdeleyen Toyotasa Pazarlama Genel Müdürü Volkan Eren, "Yeni Corolla modelleriyle, Alman ve Fransız rakiplerimizden müşterilerimizi geri almaya çalışacağız" dedi.
Tüm Metin

  İSO'dan Sezer'e "Türkiye Raporu"
Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Küçük, Sezer'e bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ''Aynı zamanda ülke sorunları, sanayi sorunları hakkında görüşlerimizi kendilerine ifade ettik'' dedi. Küçük, şunları söyledi: ''Cumhurbaşkanımızın ülke sorunlarına hassasiyetini biliyorduk.
Tüm Metin

  50 milyar dolar destek yetmedi...
Türk bankacılık sektörü tarihi bir yeniden yapılanma süreci yaşıyor. 1999 sonunda başlayan ve halen devam eden bu sürece baktığımızda, oldukça sancılı ve maliyetli bir 'değişim' görüyoruz. İşte tablodan bir kesit: Sektörün yeniden yapılandırılması sırasında 1999 sonundan itibaren...
Tüm Metin

  Terör, Türkiye'nin cazibesini artırdı
Financial Times (FT) gazetesi, Türkiye'nin yabancı yatırımcıların sevgilisi olma yolunda olduğunu yazdı. Gazetede, Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yatırımcıların en son olmak istedikleri yerlerden biri olduğu hatırlatılarak, buna karşın bir yıl geçmeden Türkiye'nin yükselen piyasa sevgilisine dönüştüğü belirtildi.
Tüm Metin

  Kara Kartal borsaya uçuyor
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği'nin sahibi olduğu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi hisselerinin halka arzı için yeniden start verildi. Halka açılma kararını, yaşanan kriz sonrası Borsa'daki büyük düşüşü dikkate alarak geçen yıl erteleyen Beşiktaş, hisse ihracı için geçen hafta SPK'ya başvurdu.
Tüm Metin

  Amerika'dan 324 milyon dolar savunma kredisi
TSK'nın 3 yıl önce ABD'den almaya karar verdiği 50 adet S-70 Black Hawk tipi askeri nakliye ve genel maksat helikopterlerinin satışına destek için ABD Eximbank, 1.3 milyar dolarlık kredi açtı. Bu kredinin yaklaşık 1 milyar dolarlık bölümü, "Kara Şahin" olarak bilinen Black Hawk helikopterlerinin...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır