kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Tekneyi sallayarak zayıfları batırmayız!
Sermaye yeterlilik oranı çıtanın altında kalan bankalara, sektördeki payına göre aktarılacak sermaye ve 7 yıllık kredi üzerine tartışmalar sürüyor. Tartışma, parasal yardımın "şeffaf ve adil" olup olmayacağı üzerine yoğunlaşıyor. Dün konuyu tartıştığımız bir banka yöneticisinin sorularımıza verdiği yanıtlar düşündürücü:
Tüm Metin

  Çek yasası yargıda
Başvuruda herhangi bir eksiklik bulmayan Yüksek Mahkeme, iptal istemini esastan görüşmeye karar verdi. Söz konusu düzenleme, ilgili bankadan ihtarı aldığı tarihten itibaren 7 iş günü içinde geçerli bir sebebe dayanmaksızın çek karnelerini geri vermeyenlere, para cezası öngörüyor.
Tüm Metin

  Moody's: İç borcu çevirmede sorun yok
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin görünümünü negatiften durağana çevirdi. Bu durum ekonomide olumlu seyrin devamı halinde görünümün bir sonraki aşamada pozitife çevirilmesi ya da kredi notunun yükseltilebileceği anlamına geliyor.
Tüm Metin

  45 günde 22 bin kişi emekli edildi
Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler, kamuda 50 yaşın üzerindeki işçi sayısının 26 bin 500 olduğunu belirterek, "Şu anda elimizde 1 Aralık'tan 15 Ocak'a kadar emekli edilmiş 22 bin kamu işçisi var" dedi. Dünya Bankası Türkiye Temsilcisi Ajay Chhibber'ı kabul ettikten sonra soruları yanıtlayan Keçeciler, kamuda ...
Tüm Metin

  Üst düzey memura % 10 zam
Başbakanlık Müsteşarı Ahmet Şağar tarafından hazırlanan kararname, imzaları tamamlandıktan sonra Köşk'e gönderilecek, Cumhurbaşkanı'nın onayının ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Kararname, 7. dereceye kadar olan daire başkanı ve genel müdür yardımcısı düzeyindeki memurlara...
Tüm Metin

  Bolu Tüneli tehlikeye girdi
Düzce depreminde bir viyadüğü zarar gören, tüneli de kullanılmaz hale gelen Bolu Tüneli Projesi'nde zararı ödemeyi kabul eden sigorta şirketleri, parayı ödeyecek mercii bulamıyor. Yüklenici firma ortakları Astaldi ve Bayındır Holding arasındaki anlaşmazlık yüzünden proje de tehlikeye girdi.
Tüm Metin

  'Otobüs biletlerini 3 milyona çıkartırız'
Belediyelerin genel bütçe vergi gelirlerinden aldıkları yüzde 5'lik payın yüzde 60'ının İller Bankası'na aktarılmasını öngören yeni düzenleme, nüfusu fazla vergi geliri düşük illeri sevindirirken, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları'nı ayaklandırdı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır