kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hoşgeldin Batigol
Galatasaray, maç eksiğiyle Beşiktaş'a kaptırdığı liderliği almak için çıkmıştı sahaya... 7. dakikada Arif soldan gole gidecekti. Baki Tuncay Akkın'ın kaldırdığı bayrağa Ali Aydın da uydu, ama pozisyon ofsayt değildi. 9'da Ümit Cihan'dan kaptığı topla ceza alanına girdi. Ortasına Arif'ten önce Timko ayak koydu.
Tüm Metin

  Bizim olanı geri aldık
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu maçtan sonra "Resmen ilk yarının lideri olduk. Zirve bizimdi ve şimdi ele geçirdik. Futbolcularım günlerdir bu maçı bekliyorlardı. Maçı ciddiye aldıkları için onları tebrik ediyorum. İlk dakikadan itibaren maçın sonuna kadar süper mücadele ettiler.
Tüm Metin

  Ve Hakan Ünsal yuvada kalıyor
Galatasaray'da sözleşmesini uzatmadığı için önce PAF Takım'a yollanan, sonra da A Takım'dan ayrı idman yaptırılan Hakan Ünsal'ın Lens ile anlaşma sağlanamadığı için kalmaya karar verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun, bir-iki gün içinde yeni sözleşme imzalayıp A Takım'a döneceği bildirildi.
Tüm Metin

  Urzaiz'den Lorant'a faks
Fenerbahçe Teknik Direktörü Lorant, Athletic Bilbao'nun başarılı forveti İsmael Urzaiz'le flörtte... Alman teknik adamın, bu sezon İspanya Ligi'nde çok parlak bir sezon geçiren 30 yaşındaki yıldıza haber göndererek, kendisi hakkında bilgi istediği bildirildi.
Tüm Metin

  Vay Anna'sını!
Avustralya'da Lleyton Hewitt şoku. 2002'ye dünyanın 1 numarası olarak giren ve Avustralya Açık'ın 1 numaralı seribaşı olan Hewitt, ilk turda İspanyol Martin'e 3-1 yenildi. Böylece Avustralya Açık'ta tarihte ilk kez 1 numaralı seribaşı ilk turda elenmiş oldu.
Tüm Metin

  Souness: Tugay gibisi gelmedi
Tugay'ın sıradışı bir oyuncu olduğunu kaydeden İskoç hoca, "B.Rovers'ta görev yaparken transfer ettiğim en iyi oyuncu" ifadesini kullandı. Blackburn Rovers, bu akşam Federasyon Kupası 3.tur tekrar maçında ilk karşılaşmada 1-1 berabere kaldığı Barnsley ile karşılaşacak.
Tüm Metin

  Hedef Marinho
Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın peşinde olduğu ama ismini sır gibi sakladığı futbolcu belli oldu: Marinho. Brezilya'nın Gremio takımında forma giyen futbolcuyla prensipte anlaşma sağlandı. Beşiktaş yönetimi, transfere noktayı koymak için bu oyuncunun kulübüyle bonservis sorununu çözmesini bekliyor.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Voleybolda Erkekler Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Arçelik, bu akşam saat 21.00'de deplasmanda İspanya Şampiyonu Unicaja Almeria ile karşı karşıya gelecek. Aynı kupadaki diğer temsilcimiz İstanbul BŞ Belediye ise Haldun Alagaş Spor Salonu'nda saat 19.00'daki maçta Rusya'nın Luzhniki takımını konuk edecek.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır