Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Güzelliğinizle büyüleyin

Yılın en romantik günü için geri sayım başladı. Peki ama bu özel günde nasıl makyaj yapmalı? Kırmızı mı kullanmalı yoksa sadelikten yana mı olmalı? İşte tepeden tırnağa güzel görünmek isteyenler için seçenekler...
SEVGİLİLER Günü, bazıları için herhangi bir günden farksızken, bazıları içinse aşkını haykırma günüdür. İkincisine inanıp bu özel günü sevdiğiyle birlikte geçirecek olanları bir telaş sarar. Önce kıyafet seçimi yapılır ardından da günün en önemli anına gelinir. Çünkü şık bir kıyafet bile kötü bir saçı, bakımsız görünen bir cildi ve abartı makyajı kapatmaya yetmez. İşte bu noktada kozmetik firmaları devreye girer ve bu özel günde size kendinizi yi hissetmeniz için farklı alternatifler sunar. The Body Shop bu özel gün için Japenese Cherry Blossom parfüm serisi ve Nar Vücut Bakımı serisinde 'iki al bir öde' kampanyası başlattı. Bu ürünlerden herhangi bir tanesini aldığınızda ikincisi bedava.

EVDE SPA KEYFİ
Bu stersli günün öncesinde evde spa keyfi yapmak da mümkün. Avon'un Planet Spa Japon Pirinci ve Sake Özlü Seri'sindeki yüz maskesi, ciltteki stresli görünümü azaltmayı amaçlıyor. Yine aynı serideki yağsız nemlendiricili el ve ayak kremi de cilde masaj yaparak ipeksi bir his ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

CİLDİNİZE BAKIN, BAKTIRIN
Haftalar öncesinden hazırlığın başladığı Sevgililer Günü'nde herkes mükemmel bir cilde sahip olmak ister. Bunun için evde cildinize bakım kürleri uygulayabilirsiniz. Md formulations'ın, yüz temizleyicisi, renewal serumu ve antioksidan kremi ile makyajdan önce cildinize gerekli bakımı uygulayabilirsiniz. Yaşlılık belirtilerinden şikâyet edenler ise Visifirm Instant Firm Serum'u deneyebilirler. Özel formüllü bu serum, uygulandığı andan itibaren göz çevresi, alın, dudak kenarı gibi bölgeleri gerginleştirip, kırışık görünümlerini azaltmayı amaçlıyor. İsviçre Alpleri'nden gelen güzellik markası Skinode'un S.O.S Instant Radiance ürünü ise içeriğindeki CM Glukan (bilinen tanımıyla ekmek mayası) ile yorgunluğun izlerini silmeyi amaçlıyor.

SAÇLAR İHMALE GELMEZ
Bu telaşlı günde kuaföre gitmeden, evde saçınızı yapmanız da mümkün. Rowenta Brush Avtive, dönen fırçalı saç şekillendiricisi ile saçınıza kısa sürede şekil vermenizi sağlıyor. Öncesinde saçınıza bir bakım uygulamak istiyorsanız da Lifetex Yoğun Bakım ve Onarım Serisi'nden destek alabilirsiniz. Markanın bakım kremi ve şampuanı dışında saça kolay şekil verebilmeniz için sprey, düzleştirici krem gibi ürünleri de var. "Yok ben saçımı kendim yapamam, uzman ellere bırakmalıyım," diyorsanız da The Plaza Hotel içinde yer alan Seyhmus Davut kuaföre gidebilirsiniz. Üstelik kuaförde erkekler ve kadınlar için iki ayrı bölüm var.

ONA MASAJ ARMAĞAN EDİN
14 Şubat'ta sevgilinize kendi ellerinizle masaj yaparak onu şımartmak isteyebilirsiniz. Otacı markası, bunun için özel masaj yağları piyasaya sundu. Işıltılı, rahatlatıcı ve afrodizyak etkisi de olduğu iddia edilen bu yağlar, E vitamini içeriyor. Kış ayları için özel üretilen ısıtıcı masaj yağı ise adalelerin gevşemesine de yardımcı olmayı amaçlıyor. Kendisini uzman ellere teslim etmek isteyenler ise Dermamed güzellik salonlarından birine giderek, cilt bakımı ya da masaj alternatiflerinden birini tercih edebilir.