Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bu gece sevgilinizi etkileyebilmek adına, 'Ne giyeceğim?' telaşı yaşıyorsanız, önerilerimize kulak verin. İlk şart, abartmayın ve doğal olun, gerisi kendiliğinden hallolur
1. Ölçülü dekolte
Gece kıyafetlerinde dekoltenin ölçüsü çok önemlidir. "Teninizi göstermeyin," demiyoruz, ama çok iyi bir denge tutturmanız gerekli. Fazla açık saçık yerine, elegan kıyafetlerin erkekleri baştan çıkardığını belirtelim... Örneğin kapalı yakalı, ama simsiyah dar bir elbiseyle hem seksi hem de elegan olacağınıza hiç şüphe yok!

2. Gömleğini giyin
Erkekler, kendi kıyafetlerinin sevdikleri kadınlar tarafından giyilmesinden çok hoşlanır. Ona bir sürpriz yapabilir, bugün onun bir gömleğini elbise gibi giyebilirsiniz. Ya da evde baş başaysanız, sevdiği bir tişörtünü mini elbise yapabilirsiniz. İnanın, en seksi siz olacaksınız!

3. İç çamaşırına özen gösterin
Bütün erkekler seksi iç çamaşırından hoşlanır. Bugüne özel bir şeyler giyerseniz, bu sevgiliniz ya da kocanız farketmez, çok hoşuna gidecektir. Üzerinize ne giyerseniz giyin, iç çamaşırınızla onu şaşırtın. Kıyafetinizle uyumlu renkte, dantel ya da saten iç çamaşırı çok uygun olur.

4. Seksi hemşire
Bu gece için büyük bir değişikliğe cesaretiniz var mı? Örneğin eşinizi hemşire kostümüyle ya da dansöz kıyafetiyle karşılamaya ne dersiniz? Erkekler itiraf etmeseler de bu tür fantazilere bayılır, karar sizin!

5. Romantik çizgiler
Bu geceyi eşinizle kutlamayı planlıyorsanız, romantik bir şeyler giymenizi tavsiye ederiz. Örneğin şifon ya da saten kumaştan diz hizasında bir elbise ve stilettolarla hem romantik hem de seksi olabilirsiniz.

6. Sadeliği seçin
Özel günlerde illa farklı görünmek yerine, her zamanki tarzınızı korumaya çalışmanız ve sadelikten yana olmanız en doğrusu. Ama sade derken, 'sıradan' olmayı kastetmiyoruz. Dışarıda bir kutlamaya gidecekseniz, saçınızı fön çektirmeniz yeterli ama abartılı bir saçtan ve makyajdan kesinlikle kaçının...

7. Gülümsemeden olmaz
Seksi iç çamaşırı, romantik bir elbise ve yüksek ökçeler... Her şey tamam ama yüzünüzden gülümseyi eksik ederseniz, bunların hiçbiri işe yaramaz! Unutmayın, bir kadını güzel bir gülümsemeden daha etkileyici kılan bir şey olamaz...