Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kimileri aşkı hayallerin ötesinde masallar diyarında bir ülke olarak görür, kimileri yürek yangını, can sıkıntısı. Kimileri Fuzuli gibi şiirlerde arar aşkı, kimileri bir gülün kırmızısında. Saman alevi gibi aşklar da yaşandı, masallara konu olanlar da. Bülbülü gül için ağlatan da Mecnun'u çöllere düşüren de hep oydu.

Aşkı tasarımlara döken Goldaş, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı Ah Minel Aşk Koleksiyonu'nu yüreğinde 'aşk' olan herkese armağan ediyor. Hüzünlü bir hikâyeyi anlatır Ah Minel Aşk. Hat sanatında ağlayan iki göz ve bir Elif ile çizilip, hem kahreden aşk hem de kahreden gözyaşının ifadesidir. Yeni bir yorum ile tasarlanan Ah Minel Aşk'ın ilk harfi 'elif' bir hançeri, ikinci harfi 'ha' ise ağlayan iki gözü simgeliyor. Aşktan ah çekme anlamına gelen 'Ah

Minel Aşk', sevip de kavuşamayanların hikâyesini anlatır. Goldaş, aşkın acısına talip olup, bu acıyla olgunlaşmanın insanı değerli kıldığını anlatan imkânsız aşkı tasarımlarına taşıdı. Arapça yazılmış cümlenin yalın bir tasarımla kullanıldığı koleksiyon kolye, küpe, yüzük ve bileklikten oluşuyor. Gümüşün aşkla birleştiği tasarımlar hem gündüz hem de gece rahatlıkla kullanılabilecek tarzda.

Goldaş'ın aşk tasarımları, İstanbul Capitol Alışveriş Merkezi, Bağdat Caddesi, Ataköy Galleria, Taksim, Profilo Alışveriş Merkezi, Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Bahçeşehir Prestige Mall, İstanbul Crowne Plaza, Astoria AVM; Ankara Migros Alışveriş Merkezi, Ankara Tunalı Hilmi Caddesi, Ankara Kızılay; İzmir Kipa Balçova; Muğla Bodrum, Adana, Mersin Marina Vista, Mersin Forum, Denizli Teras Park, Gaziantep, Rusya ve Çin mağazalarında görülebilir.

CİHAN