Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Zamane damatları da gelinler kadar dış görünüşlerine önem gösteriyor, damatlıklarını seçerken kumaşından kol düğmesine, kravatıyla kol düğmesinin uyumuna kadar ince eleyip sık dokuyor
Sarar'ın 2007 yazı için hazırladığı farklı modellerdeki smokin ve gece elbiselerinin her biri, ayrı zevklerdeki erkeklere hitap ediyor. Smokinlerin sırrı detaylarında gizli. Smokinleri tamamlayan gömleklerde, beyaz rengin dışında siyah ve ayrıca simli çizgili kumaşlar da kullanılmış. Ayrıca Ata yakanın yanı sıra, sadelikten hoşlananlar için bu yaz smokin gömleklerine, normal gömlek yakaları da uygulanmış. Koleksiyonun geneline yansıyan dinamizm, erkeklere kararlı, emin, güçlü ve güvenilir bir görünüm veriyor. Slim fit ve yıkamalı modeller, öne çıkanlar.

Scabal Nişantaşı Boutique by Marcel Mevorah, damat adaylarına ücretsiz danışmanlık servisi veriyor. Damatların her türlü giyim ihtiyaçlarını karşılayacak bir ürün yelpazesi olan Scabal'da farklı smokin seçenekleri var. Scabal'da Wilvorst markasının ve İtalyan tasarımcı Carlo Pignatelli'nin kendi adını taşıyan damat ve gece giyim koleksiyonu da satışa sunuluyor.

Ramsey Ceremony koleksiyonunda, siyah ve bej renkteki smokin ve damatlıklar ön plana çıkıyor. Dört mevsim kullanılabilen tek düğmeli modeller, takıp çıkarılabilen saten yakalarla tamamlanıyor. Ayrıca marka, dileyenler için 'Kişiye Özel Ramsey' hizmeti de veriyor. Kaşmirden ipeğe dilediğiniz kumaşı seçerek dilediğiniz modeli sipariş edebiliyorsunuz.

"Hayatımın en güzel gününde damatlığım da çok özel olmalı," diyenlere farklı bir önerimiz var. El dikişi damatlıklar... Hatemoğlu'nun 2007 ilkbahar-yaz koleksiyonunda, modern görünümlü ve el dikişi ağırlıklı smokinler yer alıyor. Bu smokinleri şal yaka, kruvaze ya da tek düğmeli ceket alternatiflerinden kendi zevkinize göre oluşturabilir, gömleklerinizi de motifli kol düğmeleriyle süsleyebilirsiniz.