Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Evliliğe giden her adımda bir takı... Nişan yüzüğü, tek taş, alyans, beşi bir yerde... Hepsi gelin adayları için
Swarovski, 'Love and Light' Gelin Koleksiyonu'nun üç ayrı kolu var: Swarovski, Daniel Swarovski veHome Decor. Daniel Swarovski'nin haute couture çeşidinde prenses tacı, melek kanatları şeklinde küpeler, broşlar, renkli taşlarla süslü taçlar, yüzükler ve saç tokları yer alıyor. Swarovski'de çiçek figürü kullanılmış. Cinderella takımı ise özellikle göz dolduruyor. Home Decor'daysa kalp ve kelebek figürleri yer alıyor.

Ebedi aşkın ifadesi sayılan tek taş yüzüğün bilinen markalarından Ariş, Tria koleksiyonlarıyla sadece evliliğin değil, yıldönümlerinin de simgesi. Ariş'in tek taşları ve tria'ları www.earis. com sitesinden ve Ariş Cevahir mağazasından seçilebilir.

Pırlanta takı markalarından Orjinal, yeni web sitesinden (www.orjinal.com.tr) 4000'e yakın mücevheri, tüm özelliklerinin belirtildiği 'eksper raporlu' ve garanti sertifikalı satışına başlıyor. Çok yakında 3 bin civarında yeni modeli de web sitesine ekleyeceğini duyuran marka, evlenecekler için değerlendirilmesi gereken bir seçenek.

Pırlantalı takı sektöründe önde gelen isimlerden ZEN Diamond, 25 yılda bin mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Evlilik ve yıldönümleri için özel tasarımları olan ZEN'in yıl sonuna kadar Türkiye'deki mağaza sayısı 25'i bulacak.

Yüzlerce yıldır evliliğin sembollerinden biri altın bilezik. Kız isterken, söz kesilirken, nişanda, düğünde... Koçak Gold kendi tasarımları olan 22 ayar bilezik koleksiyonunu evlilik planları yapan çiftlerin beğenisine sunuyor. Klasik ve modern çizgileri bir arada kullanan markanın bilezikleri gelinlerin bileklerinde ışıldamaları için tasarlanmış.

2000 YTL'nin üzerinde bir tek taş satın alan ancak yaratıcı bir evlenme teklifi konusunda sıkıntı çeken damat adayları için Atasay, 'evlilik teklifi senaryoları' hediye ediyor. Evlilik tekliflerinin organizasyonunu da düşünen Atasay'ın renkli seçenekleri bulunuyor.

Gelin dediğin ışıl ışıl olmalı

Evlilik hazırlıkları sadece alışverişle sınırlı değil. Nikah günü kesinleşince gelin adayları kişisel bakımları konusunda özel bir çalışmaya girişir.

Balayında ve o özel gece için pürüzsüz bir ten her gelinin hayallerini süsler. Bunu sağlamanın yollarından biri de epilasyon. Epilasyona yeni başlayanlar ve farklı bölgelerde farklı ihtiyaç duyanlar için özel olarak tasarlanmış başlıklarıyla yeni Braun Silk-Epil Xelle, en kısa tüyleri bile kökünden alıyor. Easy Start Set, ilk defa epilatör kullananlar için özel bir set. Epilasyon sırasındaki acı hissini minimuma indiren soğutucu eldiven, acelesi olanlara maksimum cilt teması sağlayan EfficiencyPro başlığı ve hiçbir detayın gözden kaçmaması için SmartLight aydınlatma sistemi'ni içeriyor.

Saç, yüz ve vücuda ekstra ışıltı veren Funkhouser Işıltı Tozu, üzüm çekirdeği özü, Acerola kirazı, turunçgil ve limon özleriyle yatıştırıcı ve nemlendirici özellikleriyle Artistry Spa Collection vücut şampuanı, vücut ovalayıcısı ve nemlendirici krem Amway'de gelinlere yardımcı olmayı bekliyor.

Nişan, evlilik gibi hayatın en önemli günlerinde makyaj, kadınlar için en önemli konulardan biri. Bir gelin için 'o gün' hem doğal hem de çok çok güzel olmak şarttır. Doğal görünüm iddiasıyla Glo Minerals, antioksidanlar ve doğal mineraller içren makyaj malzemeleri üretiyor. 'Tom Cruise'un makyaj markası' olarak tanınan Glo Minerals'in ürün kategorileri şunlar: Baz ürünler (fondöten ve pudralar), kapatıcılar, yanaklar, gözler, dudaklar, aparat ve fırçalar.

Evlenmeye karar vermek, uzun ve zorlu bir süreci de kabullenmeyi gerektiriyor. Bu süreç de maalesef stressiz atlatılamıyor. "Evet!" demeden önce cildinizdeki stress izlerinden kurtulmak için Cellex-C'nin tüm cilt tipleri için 'Skin Perfecting Pen' kurtarıcı olabilir. Kına gecesinde çok ağlayacaklarını düşünenler için 'Eye Contour Gel', parlak ve mis kokulu bir ten hedefleyenler içinse bal renkli, portakal çiçeği kokulu nemlendirici 'Body Sheen and Toning Gel'.