Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mariott Renaissance Koh Samui Resort&Spa

Rüya gibi bir tatil

Görkemli tapınakları ve büyüleyici güzellikleriyle Koh Samui, yağmur ormanları ile Langkawi, dar sokakları, beyaz evleri ile Mikonos ya da masmavi denizi, eşsiz kumsalı ile Fethiye... Romantik bir balayı tatili için seçim sizin
Yoğun geçen düğün hazırlıkları ve heyecanlı koşuşturmanın ardından, eşinizle baş başa geçireceğiniz tatil, güzel bir birlikteliğin ilk anılarını oluşturur. 'İki gönül bir olunca samanlık seyran olur,' sözü, balayında geçerliliğini yitirir. Seçilen tatil destinasyonu, kalınacak otel hatta odaya kadar her şey kusursuz olmalı ve anın büyüsünü yaşatmalıdır. Bunu bilen otel işletmecileri, yeni evlenenler için birbirinden özel balayı alternatifleri hazırladı. İsterseniz aşkınızın temellerini romantik bir adada ya da egzotik Uzakdoğu'da güçlendirebilirsiniz.


Gemiyle Asya ya da Avustralya
İtalya'nın en önemli cruise şirketlerinden Costa Crociere'nin yeni gemisi Costa Serena ilk yolculuğuna Venedik'ten başladı. 2100 metrekarelik spa'sı, 87'si lüks, 12'si suit toplam 99 kabini, iki yüzme havuzu, ünlü şeflerin hazırladığı lezzetli yemekleriyle gemi, Türkiye'den de Setur ile turlar düzenliyor. Üstelik destinasyonunda Karayipler, Uzakdoğu, Güney Amerika ve Avustralya da yer alıyor.
Tel: (0212) 368 68 08

Burası aşk adası
Balayında uzaklara gitmek ve kendini cennette hissetmek isteyenler için Uzakdoğu'nun gizemli adası Koh Samui'deki Mariott Renaissance Koh Samui Resort&Spa, harika bir alternatif olabilir. Bembeyaz kumsalları, görkemli tapınakları, büyüleyici doğal güzellikleri ile Koh Samui tam bir aşk adası. Üstelik otel birbirinden özel seçenekler sunuyor. Asya tarzı dekore edilmiş havuzlu villalarda palmiyelerin altında güneşin tadını çıkarabilir, egzotik lezzetlerle bezenmiş yemekleri tadabilirsiniz.
Tel: (0212) 296 54 20

Limanları keşfedin
Her güne farklı bir şehirde başlayabileceğiniz, romantik gemi turları da son yıllarda balayı için oldukça fazla tercih ediliyor. Romantik tatilini, denizin üzerinde Akdeniz'i keşfederek geçirmek isteyenler Hey Travel Trends'in farklı paket programlarından birinin keyfini çıkarabilir. Akdeniz mimarisini ve kültürünü yansıtan Patmos, beyaz renkli dar sokakları ve küp şeklindeki evleriyle en pahalı Yunan Adası olma unvanını elinde bulunduran Mikonos, yılın 300 günü güneş gören Rodos, ünlü antik kenti Heraklion, uğrayacağınız limanlardan sadece birkaçı.
Tel: (0212) 291 40 42

Tatilköyü rahatlığı
Yurtdışını düşünmeyen çiftler için en iyi balayı destinasyonu hiç kuşkusuz güney sahillerimiz olacaktır. Hillside Beach Club, yeni evlilere sürprizlerle dolu bir balayı vaat ediyor. Dileyen çiftler, özel bir koyda yer alan Silent Beach'te sessizliğin ve romantizmin tadını çıkarabilir, dileyenler ise hareketli kumsalda denizle güneşin tadına varabilirler. Ayrıca Uzakdoğu konseptiyle dekore edilen Sandra Nature Spa ve daha modern sevenler için de Sanda Day Spa, sizi şımartmak için bekliyor. Akşam ise Pasha on the Bay'de ay ışığı altında unutulmaz bir yemek yiyebilir, deniz üzerinde film gösterimi deneyimini yaşayabilirsiniz.
Tel: (0252) 614 83 60

Evlilik fuarında yok yok
Patika Fuarcılık tarafından düzenlenen Evlilik Fuarı "Bahar Festivali" konseptiyle Askeri Müze, Ahmet Fethi Paşa Salonu'nda 27-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz düğünleri konseptinin öne çıkacağı festivalde, düğün sofraları sergisi yer alırken, takı tasarımcıları da özgün ürünlerini sergileyecek. Festivale, evlilik sektörünün önde gelen düğün organizasyon, gelinlik, davetiye, fotoğraf ve mücevher firmaları katılacak. Birbirinden şık standların yer alacağı festivale, gelinlik firmaları alışılmış modellerin dışında, yaz düğünü konseptine uygun tasarladıkları yeni model gelinlikleriyle renk katacak. Festival alanının girişindeki sergide ise düğün pastasından mücevhere, gelin tacından nikâh şekerine kadar özgün ürünler yer alacak.

Festivalin ilk günü düzenlenecek etkinlikle ziyaretçiler kusursuz düğünün tüm detaylarını görme imkânı bulacak. Fuara gelenler, o gün bir de düğün provasıyla karşılaşacak. Fuara katılan davet organizasyon, catering, müzik, gelinlik ve mücevher firmalarının ortak düzenleyeceği ve her türlü ayrıntının düşünüldüğü düğün provasında gelin ve damadın yanı sıra düğün pastası, yemek ve müzik de yer alacak.
Tel: (0212) 297 04 17