Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Vakko Wedding

Prensesler gibi büyüleyici olun

Düğün telaşının en keyifli aşamalarından biri gelinlik seçimi şüphesiz. Trendlere göre 2007 yılında gelinler, prensesleri aratmayacak
Gelinlik firmaları, 2007 yaz düğünlerinin trendlerini belirledi bile. La Sposa bahar ve yaz gelinlerine, şu önerilerde bulunuyor: Özellikle bir kır düğünü düşünüyorsanız bahar ve çiçek motifleriyle süslenmiş, uçuşan bir gelinlik modeli çok uygun olur. Kapalı bir mekânda ihtişamlı bir düğün gecesi düşünen gelinler için ise beyaz, krem rengi ve ışıltılı gelinlik modelleri tavsiye ediliyor.

ALTIN İŞLEMELER
Lamedore gelinlik koleksiyonunda; Eden Bridals, Mon Cheri Bridals, Impression ve Andaluzia Couture gibi tanınmış dünya markaları yer alıyor. Bu yıl Lamedore gelinliklerde serpiştirilerek kullanılan altın ve gümüş sırma işlerin yanı sıra bolca drapeler kullanılmış. Ayrıca gelinliğin bazı bölümlerinde kullanılan danteller ve eteklerindeki toplamalı hareketler de bu senenin trendleri arasında.

Moda dünyasının ünlü tasarımcılarının gelinlik kreasyonlarını bulabileceğiniz adreslerden biri de Vakko Wedding... Oscar de la Renta, Valentino, Vera Wang, Monique L'Huillier, Emanuel Ungaro, Atelier Aimee, Max Chaoul, Toi ve Badgley Mischka gibi ünlü tasarımcıların gelinlik kreasyonlarına yer veren Vakko Wedding'de, dilerseniz Vakko tasarımcıları size özel bir modelde hazırlayabiliyor.

Kişiye özel tasarımlar yapan Callisia Gelinlik, 2007'de, gelin adaylarına modern ve zarif çizgiler sunuyor. Callisia, provalar için ücretsiz olarak sizleri özel aracıyla evinizden alıyor ve gelinliğinizi evininize teslim ediyor.

İPEK VE DANTEL
Akay Gelinlik yeni koleksiyonunda ipekli kumaşlara ve dantellere ağırlık vererek, gelinlikleri piliseler ve drapelerle zenginleştiriyor. İpek organze, ipek şantung, ipek tafta, ipek saten gibi kumaşların tamamı özel dokutulmuş. Tek parça gelinliklerin yine ağırlıklı olduğu koleksiyonda kırık beyaz ve beyazın yanında yeni renklendirmelerle sıradışı bir çizgi dikkat çekiyor. İşlemelerde özellikle iri taşlar göze çarparken, duvaklar dantelin birlikteliğiyle zengin bir koleksiyona dönüşüyor.

Callisia
Tel: (0212) 219 48 37
Lamedore
Tel: (0216) 478 55 88 (Bağdat Cad.) (0212) 240 50 30 (Nişantaşı)
La Sposa
Tel: (0212) 231 16 87
Vakko Wedding
Tel: (0212) 231 24 77
Akay Gelinlik
Tel: (0212) 224 94 85-86

GELİNLİĞİ AYAKKABI TAMAMLAR
Gelinliğinizi seçtiniz ama nasıl bir ayakkabı giyeceğinize bir türlü karar veremiyorsunuz değil mi? Gelin adaylarını hayli zorlayan ayakkabı seçenekleri arasında Desa'nın bu ilkbahar-yaz sezonu için hazırladığı rugan, taş aksesuarlı, gümüş ve altın detaylı ayakkabıları, gelinliklerin altında çok şık duruyor. İlkbahar-yaz ayakkabı sezonuna şık ve rahat tasarımları ile giren Desa'nın damat ayakkabıları da kalitesiyle çok davetkâr. Masal gecenize bir ayakkabı önerisi de La Sposa'dan. Rahatlığıyla düğününüzde özgürce dans edebilmenizi vaat eden La Sposa bir de hatırlatma yapıyor: Gelin odasında bekâr arkadaşlarınızın adlarını ayakkabınızın altına yazmayı unutmayın. Yeni sezona markanın İtalyan kimliğini öne çıkartan bir tasarımla merhaba diyen Divarese ise genç gelinlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Sivri ve yuvarlak burun govalar, Swarowski taşlı özel aksesuarlarla süslü stilettolar, dolgu tabanlar,espadriller, babetler... Ürün kalitesi, orijinal tasarımları ve hizmet anlayışıyla yıllardır farkyaratan Divarese, ürünlerinde kaliteli ve doğal malzeme kullanımı konusunda asla taviz vermiyor.