Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Boyner Casaclub'dan Shy koleksiyonu

Çeyiziniz hazır mı?

Yeni yuva kurmaya hazırlanan çiftler için değişik markaların çeyiz alternatiflerini ve ev ürünlerini bir araya getirdik
2007'ye beş ayrı temayla merhaba diyen Boyner Casaclub, baharın bütün renklerini ürünlerine yansıtmış. 'Pure' koleksiyonundaki beyaz tonlar ortama sakinlik, 'Cool' ürünleri ise denizin serinliğini katıyor, güneşin sıcaklığını her zaman hissetmek isteyenler için 'cheerfull' ürünleri birebir. 'Fresh' serisi ise adı üzerinde ormanların canlılığını evlere taşımaya aday. Boyner'in 'shy' koleksiyonu ise, parlak ve çekici vişne tonlarıyla evde büyü havası yaratıyor.

Değişen ev kültürüne bir öneri de Koleksiyon'dan. Ünlü müzelerin koleksiyonlarından seçilmiş vazolar, yemek takımları, ipek ve kaşmir sabahlıklar bu öneri listesinin en başında duruyor.

Evlilik listesi için Mudo Concept'e uğramayı düşünenler ise istedikleri ürünleri seçip bir liste oluşturabiliyor ve evlilik armağanı almak isteyen yakınlarını bu listeye yönlendirebiliyor.

Nevresim takımları, yatak örtüleri, yastık, çarşaf ve pikelerden sonra şimdi yeni ürünü olan masa örtüleriyle evlere renk katmayı amaçlayan Sarev, yeni yuvaların bütün ev tekstili ihtiyacını giderebileceğiniz bir adres. Evlilik hazırlığı yapanlara çok özel bir takım da Ecobella'dan, adı da Ecobella Wedding. Yatak örtüsünden perdeye, yastığından nevresim takımına kadar, özel olarak hazırlanan koleksiyon, birbirinden farklı kumaş seçenekleri, renkleri, nakışları ile her zevke hitap ediyor.

Bosch
ise, üç farklı renkte geliştirdiği "Private Collection" kahvaltı serisi ve özellikle kırmızı renkteki ekmek kızartma makinesi, kahve makinesi, su ısıtıcısından oluşan seti ve priz bağımlılığına son veren kablosuz kırmızı el blendırı Mixxo ile evlilik hazırlıkları yapan çiftlerin vazgeçilmezleri olmaya aday. Aşkın yemekten geçtiğine inananlar uğrak adreslerinden biri de Porland 36 parçadan oluşan kahvaltı takımı ve aynı zamanda bakteri barındırmayan ve sıcaklık koruyabilen özellikleriyle dikkat çekiyor. Baharatlığı, sütlüğü, çaydanlığı, yumurtalığı, salata tabağı, kupası, çay fincanı, tabağıyla eksiksiz bu takımı isteyenler tek tek parçalar halinde de edinebiliyor. Yüksek emiş gücüne sahip elektrikli süpürgeleriyle Dyson da, yeni gelinlerin hayatını kolaylaştıracak. Toz torbası yerine şeffaf bir hazneye sahip olan süpürgede, hava ile toz ayrıştırılıyor ve pislikler makinanın içinde hapsediliyor. 'Evleniyorum ama bunca temizliği tek başıma nasıl yapacağım' diye kara kara düşünen genç gelinlerin imdadına Thomas temizlik robotu yetişiyor. Evin her tarafında gönül rahatlığıyla kullanılabilen robot, tüm zeminlereki kirleri temizleme özelliğine sahip.