kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mayıs 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kömür almak için acele etmeyin

İHA
Giriş Saati : 03.05.2009 11:06
Güncelleme : 03.05.2009 19:38
Yeni Haber
Kışın bitmesiyle birçok apartman önümüzdeki kışla ilgili kömür stoku yapmak ve Mayıs - Haziran aylarında kömür fiyatlarını ucuza almak için uğraş verirken, konunun uzmanları kömür alımı için bir süre daha beklenmesi uyarısında bulundular.

Türkiye'nin en büyük kömür ithalatçısı olma özelliği taşıyan Ak Kömür'de de önümüzdeki birkaç gün içerisinde fiyatların açıklanacağını belirten Keleşler Ak Kömür Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keleş, "Henüz fiyatlar netlik kazanmadı.

Bir an önce kömür alma telaşından istifade etmek isteyenlerin fiyatların netleşmemiş olmasına rağmen apartman yöneticileriyle sözleşme yapma gayretleri olduğu yönünde bilgiler var. Bizler alıcılara birkaç gün daha sabretmelerini ve bu hafta içerisinde kömür fiyatlarındaki ateşin söneceğini söylüyoruz. Kaliteli ve uygun fiyata uzun vadeli ödemelerle kömür almak isteyen vatandaşlarımız ve apartman yöneticilerimizin birkaç gün beklemelerinin kendileri için faydalı olacağına inanıyorum. Türkiye'de kömür fiyatlarında belirleyici olan Ak Kömür de henüz yeni fiyatlarını ve kampanya koşullarını açıklamadı. Birkaç gün içerisinde her şey netleşecek ve çağrımıza kulak verenler bu işten karlı çıkacak" dedi.

Keleşler Ak Kömür'ün daima tüketicinin haklarını koruduğunu ve çağdaş hizmet anlayışıyla hareket ettiğini kaydeden Mehmet Keleş, "Keleşler Ak Kömür hızla Gaziantep'in bütün semtlerinde yeni şubeler açarak tüketiciye daha yakın olmaya çalışıyor. Apartman yöneticilerinin ve vatandaşlarımızın günün her saatinde bizlere ulaşarak bilgi alması mümkün" diye konuştu.

Kömür satıcılığına yeni bir çehre kazandıran ve modern ofislerde tüketiciye hizmet veren Keleşler Ak Kömür'ün bu uygulaması birçok firma tarafından da örnek alınıyor.