kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

16 yaşındaki Mazlum işe giderken vuruldu

28.04.2009
Aşçı yardımcısı olarak çalışan Mazlum Şeker, işine giderken çatışmanın ortasında kaldı. Bir tanıdığı "Çatışma var o tarafa geçme" diye uyardı. Ancak Mazlum silah seslerini duyduğu yere doğru gitti ve ensesinden vuruldu..
Bostancı'da 6.5 saat süren çatışmada ensesinden vurularak ölen 16 yaşındaki genç, işe giderken ölüme kaldırımda yakalandı. Diyarbakırlı Mazlum Şeker, dün sabah Kartal Soğanlık'taki evinde işe gitmesi için babası tarafından uyandırıldı. Şeker, saat 08.00 sıralarında aşçı yardımcısı olarak çalıştığı Bostancı Sahili'ndeki restorana gitmek için yola çıktı. Bostancı'da otobüsten inen Şeker burada bir yakınıyla karşılaştı. Bu kişi Şeker'e "Hemen işyerine git, çatışma var o tarafa geçme" uyarısında bulundu. Ancak genç, silah seslerinin geldiği yöne doğru gitti. Bir anda da çatışmanın ortasında kaldı.

KAMERAYI SIYIRDI ONA VURDU
Hemen kaldırıma çıktı. Ancak örgüt evinden açılan kurşunlardan biri NTV kameramanı İlhan Tandaz'ın kulağını sıyırıp, Şeker'in ensesine isabet etti. Kanlar içerisine yığılan genç, olay yerinde can verdi. Bir ay önce asgari ücretle çalışmaya başladığı işine giderken ölüme yakalanan Şeker'in cenazesi Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Acı haberi ise ailesi, olay yerinden canlı yayın yapan televizyon kanallarından öğrendi. Ağabeyi ve eniştesi hemen hastaneye koştu. Ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi. Yaklaşık 20 kişilik kalabalık, hastane önünde güvenlik önlemi alan polis ekiplerine tepki gösterdi.