kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Serkan Karaçeper, çevrede sevilen bir esnaftı.

50 kuruş uğruna büfeciyi öldürdü

Mesut ER SABAH
22.04.2009
Beyoğlu'nda büfe işleten 32 yaşındaki Serkan Karaçeper, aldığı biranın parasını 50 kuruş eksik ödediği için tartıştığı alkollü müşteri tarafından kalbinden bıçaklandı..
İstanbul'da Serkan Karaçeper'in Galatasaray Meşrutiyet caddesinde işlettiği büfeye önceki gün sabah saatlerinde gelen Ümit C., kaldırımdaki dolaptan bir bira aldı ve dolabın üstüne 2 lira bıraktı. Parayı aldıktan sonra zanlıya seslenen Serkan Karaçeper, "Bira 2.5 lira, 50 kuruş daha vermen gerekiyor" dedi. Bunun üzerine geri dönen Ümit C. büfeci gence 1 lira uzatarak, "Şimdi sen 50 kuruşu ayağıma kadar getireceksin" dedi ve küfretti. Olayın büyümesini istemeyen büfeci, para üstünü zanlıya verdi. İşyerinden ayrılan ancak birkaç dakika sonra geri dönen Ümit C., Karaçeper'e küfrederek, müşterileri rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine Karaçeper, Ümit C.'ye müdahale etti. Tartışma sırasında Ümit C. yanında taşıdığı bıçağı Karaçeper'in kalbine sapladı. Bu sırada sopa ile saldırganın kafasına vuran büfeci, taksiye binerek Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne gitti. Acil servise yürüyerek giren Karaçeper aşırı kan kaybından hayatını kaybetti.

ZANLI HASTANEYE GELDİ
Bir süre sonra yaralı olarak aynı hastaneye gelen Ümit C. yakalandı. Tutuklanan zanlının, uyuşturucu müptelası ve sabıkalı olduğu belirlendi. Öte yandan Serkan Karaçeper ve ağabeyinin 2003'te İngiltere Başkonsolosluğu'na yapılan bombalı saldırıdan, büfeyi geç açtıkları için kurtuldukları ortaya çıktı.
Haberin fotoğrafları