kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İlk yardım rezaleti!

İHA
Giriş Saati : 21.04.2009 11:24
Güncelleme : 21.04.2009 23:51
Yeni Haber
Edirne Vali Yardımcısı Aydın Akkor, Özel İdare Lojmanlarındaki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastanede yoğun bakım altına alındı. Sağlık ekipleri, Vali Yardımcısı Akkor'u evinden battaniye ile çıkartarak ambulansa bindirdi...
Özel İdare Lojmanları'ndaki evinde 15 gün önce geçirdiği boyun fıtığı ameliyatı sonrası dinlenen Akkor, öğle saatlerinde fenalaştı. Ailesinin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine evinden ambulansla alınan Edirne Vali Yardımcısı Akkor, Edirne Devlet Hastanesine kaldırıldı. Evinden bir battaniyede taşınarak çıkarılan Akkor, buradaki ilk müdahalenin ardından, Trakya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.



Vali Yardımcısı Akkorun rahatsızlanarak Edirne Devlet Hastanesine kaldırılmasının ardından tüm daire amirleri seferber oldu. Edirne İl Sağlık Müdürü Hatice Gül ise Vali Yardımcısı hakkında bilgi almak için devlet hastanesine ambulansla geldi. Gül'ün, trafiğe takılmamak için ambulansı tercih ettiği öğrenildi.

Edirne Valisi Mustafa Büyük, Akkor'un sağlık durumuyla ilgili bilgi almak üzere Edirne Devlet Hastanesi'ne gelerek, Akkor'un yakınları ve doktorlarla görüştü. Vali Büyük, hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, Akkor'un geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yoğun bakımda tutulduğunu belirterek, ''Vali Yardımcısı Akkor, bir süre önce boyun fıtığı rahatsızlığından ameliyat olmuştu. Buna bağlı olarak belirgin rahatsızlığı vardı. Şu anda kalp ve beyinle ilgili durumu takip ediliyor. Hastalığı konusunda kesin bir şey söyleyemiyoruz. Doktorlar, beyin ve kalp rahatsızlıkları üzerinde duruyor. Akkor'un sağlığına kavuşması için dua ediyoruz. İnşallah iyileşecek'' dedi.