kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
2010 yılında gangster olacak... Kenan İmirzalıoğlu, çekimlerine 2010 yılında başlanacak 'Gangster' filminde, 60'lı yılların efsanevi soyguncusu Necdet Elmas'ı canlandıracak.

'Hacı'yı oynamak için sıkı rejime girdi, 8 kilo verecek!

Özlem Esmergül
18.04.2009
Kenan İmirzalıoğlu temmuz ayında çekilecek 'Beyaz Güvercin' filminde canlandıracağı 'Hacı' karakteri için sekiz kilo verecek. İmirzalıoğlu sıkı bir rejime girdi..
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu askerden döndükten sonra yeni projelere başlamadan önce, hem ruhen hem de bedenen kendini yenileme kararı aldı. Sinetil Film'le iki film anlaşma yapan İmirzalıoğlu ilk olarak çekimler başlamadan önce Umre'ye gitti ve maneviyatını tazeledi. Yakışıklı oyuncu şimdi de fiziksel anlamda bir değişim sürecine girdi ve askerde aldığı sekiz kiloyu verebilmek için kolları sıvadı. Çünkü İmirzalıoğlu çekimlerine 1 Temmuz tarihinde başlanacak, kasım ayında vizyona girecek 'Beyaz Güvercin' isimli filmde 'Hacı' lakaplı genç bir adamı canlandıracak.

KENAN İMİRZALIOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Genç gözükmesi şart
Sünnetli doğan ve yabancı uyruklu bir kıza aşık olan bir gencin hikayesinin anlatıldığı 'Beyaz Güvercin'de ünlü oyuncunun rolü gereği daha genç ve fit bir görüntüye sahip olması gerekiyor. İmirzalıoğlu disiplinli bir kamp dönemden sonra fazla kilolarını verip, yoğun bir iş temposuna girecek. Ünlü oyuncu, 'Beyaz Güvercin' filmini tamamladıktan sonra da 2010 yılının ilk aylarında 'Gangster' adlı bir film çekecek. Mehmet Şevki Doğan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde İmirzalıoğlu, 1960'lı yılların efsanevi soyguncusu Necdet Elmas'ı canlandıracak.

İnce bıyık bırakacak
Cengiz Erdinç'in aynı adlı romanından uyarlanan, çekimleri İstanbul'da gerçekleştirelecek filmde oyuncu, tıpkı Necdet Elmas gibi ince bıyık bırakacak ve siyah gözlükler takacak. Geçtiğimiz günlerde 'Drakula' adlı filmde rol alacağı iddialarını yalanlayan İmirzalıoğlu, TMC ile de yeni bir proje için görüşüyor. İmirzalıoğlu, projeyi 'Beyaz Güvercin' ve 'Gangster' filmlerinin çekim programına uygun olursa kabul edecek.