kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Pınar Eliçe de kim tanımam etmem!

Değer ÖZERGÜN
18.04.2009
4 bin TL'ye anlaşıp; Pınar Eliçe Günay'da ilanları veren Günay Tuncel şarkıcıya ateş püskürdü: Arayıp 'anlaşma yapmadım' dedi. Bu işler sözle olur, Pınar Eliçe de kim!..
İstanbul'un ünlü mekanlarından Günay Restaurant'ın kurucusu Günay Tuncel ile şarkıcı Pınar Eliçe mahkemelik olmak üzere. İkilinin arasına giren kara kedi ise Tuncel'in 'yanşı aracı' diye isimlendirdiği Eliçe'nin menajeri... Her şey mart ayında gazetelerde çıkan; Pınar Eliçe'nin Kuruçeşme Günay'da sahne alacağına dair ilanla başladı. Ardından Eliçe, avukatı aracılığı ile Tuncel'e ihtar yolladı. Günay Tuncel'le mekanında çıkmak için bir anlaşma yapmadığını, gazetelerdeki ilanın gerçeği yansıtmadığını söyledi. Gerçeği duyurmadığı takdirde ünlü işletmeciyi mahkemeye vereceğini de ekledi.

PINAR ELİÇE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sanırım para az geldi
Kendisini aradığımız Tuncel konuyla ilgili şöyle konuştu: "Pınar Eliçe'yi sahneye çıkarmam için menajeri bana yalvardı. Sahneye çıkmak için 5 bin 500 TL istediler. Ben en fazla 4 bin TL verebileceğimi söyledim. Eliçe katıldığı televizyon programlarında 'Günay'da sahne alacağım' diye konuştu. Bunun üzerine gazetelere ilanı verdim. Ardından menajeri yine aradı, 8 bin TL istediklerini söyledi. Ben de programını iptal ettim. Ne yapmaya çalıştı anlamış değilim. Sanırım para az geldi. Ben Türkiye'nin en büyük starlarıyla çalıştım, hiçbiriyle anlaşma imzalamadım, bu işler sözle olur. Pınar Eliçe de kim oluyor! Kendisini tanımam etmem zaten!" Öte yandan Tuncel ruhsat sorunu nedeniyle mekanın kapalı olduğunu, en kısa sürede açacağını söyledi.
Haberin fotoğrafları