kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Koç Fiat Kredi'den 2. el araçlara yüzde 0,89 faizli kredi

AA
Giriş Saati : 18.04.2009 13:06
Güncelleme : 18.04.2009 15:32
Yeni Haber
Koç Fiat Kredi Tüketici Finansmanı A.Ş'nin, Tofaş çatısı altında yer alan Otoeksper;den Nisan ayı boyunca araç satın alacaklara yönelik yüzde 0,89 faizli kredi kampanyası başlattığı duyuruldu.

Otoeksper'den yapılan açıklamada, kampanya kapsamında, Otoeksper güvencesiyle satılan 8 yaşına kadar her marka araç için yüzde 0,89 faizle 10 bin liraya kadar kredi kullanabilme ayrıcalığı sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Tofaş çatısı altında yer alan markalara yönelik olarak otomobil satın alacaklara taşıt kredisi sağlayan Koç Fiat Kredi, Otoeksper'den binek ve ticari 2. el araç alacak tüketicilere, yüzde 0,89 faizle 10 bin liraya 6 ay vadeli kredi kullanma avantajı sunuyor. Otoeksper showroomlarından çıkmadan en kolay ve hızlı krediyi sağlayan Koç Fiat Kredi, Otoeksper'den satın alınacak ve 8 yaşına kadar olan her markadan 2. el araca 36 ay vadeli kredi imkanı sağlıyor.

Bununla birlikte Otoeksper'den yine aynı kampanya kapsamında 10 bin lira kredi için 12 ay vade ve yüzde 1,21 faizle araç sahibi olma kolaylığı da sunuluyor.''

Koç Fiat Kredi, Koç ve Fiat Topluluklarının ortak girişimi olarak 2000 yılında kuruldu. Şirket, Türkiye'de Fiat Auto lisansı altında üretilen ve Türkiye'ye ithal edilen tüm Tofaş ve Fiat Auto modellerinin ve ikinci el araçların kredilendirilmesi hizmetini sunmuyor.