kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bu da teknoloji kuyruğu

İHA
Giriş Saati : 18.04.2009 14:17
Güncelleme : 18.04.2009 15:32
Yeni Haber
Gaziantep'te vatandaşlar, yeni açılan iş yerindeki indirimli elektronik ürünlerden alabilmek için gece geç saatlerde iş yeri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. ..
Gaziantepliler, Sanko Park'ta hizmet vermeye başlayan Teknosa'nın açılış gününe özel indirimlerin olduğunu duyurması üzerine Sanko Park Alışveriş Merkezi'ne akın etti.

Gece geç saatlerde alışveriş merkezi önüne gelen vatandaşlar, sabaha kadar bekledi. Özellikle dizüstü bilgisayar, LCD TV, uydu alıcısı ve ev telefonundaki indirimlerden faydalanmak için Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Hatay gibi çevre illerden gelenlerin de olması dikkat çekti. İzdiham yaşanmaması için sabahın erken saatlerinde alışveriş merkezi önüne gelen polis barikat kurdu. Vatandaşları sık sık uyaran polis, olay çıkmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı. Sabahın ilk ışıklarıyla açılan iş yerine vatandaşlar tek tek alındı. İçeri giren müşterilere fiş dağıtılırken, indirimli ürünlerden ancak bir adet alabilecekleri uyarısı yapıldı. Dışarıda saatlerce sıra beklediğini söyleyen bir vatandaş, "Ben Osmaniye'den buraya indirimli ürünleri alabilmek için geldim. Ama saatlerdir bekliyorum. Lap top bitmiş, şansımız varsa LCD televizyon alırız inşallah" dedi. Başka bir vatandaş, sabahın erken saatlerinde alışveriş merkezinin önüne geldiğini belirterek, "Sabah saat 06.00'da buraya geldim. Hava çok soğuk, donduk. Bir televizyon almaya geldim ama şu ana kadar alamadık. İnşallah televizyonu alacağım" diye konuştu.

İndirimli ürünlerden almayı başaran bir vatandaş ise, "Geceden buraya gelerek bekledim. Sonunda indirimli ürünlere ulaştım. Teknosa'ya bu indirimlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biraz zahmet çektik ama sonucuna değdi. Çünkü bu fiyatlara bu ürünleri almamız imkansız. Biraz zahmetli olması da normal" dedi. Teknosa Genel Müdür Yardımcısı Bülent Gürcan, Güneydoğu'nun en büyük mağazasını Gaziantep'e açtıklarını ifade ederek, "Bu açılış nedeniyle yüzde 50'ye varan indirimler yapıyoruz. Bu zor günlerde, bu krizin içinde müşterilerimize bir nebzede olsa faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize. Buradaki indirim kampanyasında izdihamın olmaması için büyük bir titizlikle çalıştık. Teknosa müşterileri bu nezih ortamda artık alışveriş yapmanın keyfini çıkaracak" şeklinde konuştu.