kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ne diziymiş ama!

Ben böyle bir aşk görmedim. Böyle fanatizm bilmedim. Sebebimi hemen açıklıyorum: şimdi ben sizin bildiğiniz o dizicigillerden değilim. Salıları 'Canım Ailem'i yakalarsam izliyorum, Seyhan'la Ali'nin aşkına bir de Meliha'ma bakıyorum (Son yılların gelmiş geçmiş en tatlı dizi karakteri Meliha olsa gerek, canıımm benim) gerisini pek bilmiyorum. Diyelim reytingleri yıkan 'Yaprak Dökümü' ile ilgili beynimde kayıtlı tek şey baba Halil Ergün'ün yıllardır yüzünün gülmediği. Besbelli adamın tek ayağı çukurda, bugün olmazsa yarın, şu kızları yüzünden öbür dünyaya gitti gidiyor.com. Ha onu da denk düştüğüm dizi tanıtımlarından öğrendim tabii.

'GECE GÜNDÜZ'Ü İSTERİZ
Hani o çok sevdiğim 'Canım Ailem' var ya, yayından kalkarsa bir salı sıkıntı çekerim, ikinci salı anında karşı kaldırıma geçerim. Umurumda olmaz, hayatım eksilmez, uykularım kaçmaz. Fakat bazıları için durum böyle değil sevgili okur. Evvel zaman içinde bir dizi varmış. Adı 'Gece Gündüz'müş. Bu dizi 22 Mart'ta yayından kaldırılmış. Üstelik final de yapamamış. Dizinin hayranları o gün bugündür e-mail kutuma mektup yağdırıyor, 'İsteriz isteriz dizimizi geri isteriz' buyuruyorlar. Ben de artık bu bitmek bilmeyen aşklarına kayıtsız kalamadım. Ne Gece'yi bilirim ne Gündüz'ü... Bu kadar seveni varsa eğer sanırım yazmaya değer. Ey yetkililer, çocukların dizilerini geri verin gari. Vermezseniz e-mail kutunuz mektuplarıyla benimkinden beter dolsun e mi...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın