kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

14.04.2009
Obama Amca'dan masallar!
Başkan Barack Obama ve ailesi, Hıristiyanlar'ın en önemli dini bayramı Paskalya için Beyaz Saray'da çocuklara davet verdi. Geleneksel kutlamalarda çocuklara o, eşi ve kızları Sasha ile Malia birlikte kitap okudu. Başkan, masal kitabı okuduktan sonra geleneksel yumurta yuvarlama yarışının da başlama düdüğünü çaldı. Başkan'ın çocuklarla koşup eğlendiği törende milli marşı ünlü şarkıcı Fergie söyledi.

Başkan'ın yasak aşk çocuğu
Latin Amerika ülkesi Paraguay'ın eski bir din adamı olan Devlet Başkanı Fernando Lugo, hakkındaki skandal haberleri doğruladı. 26 yaşındaki bir kadınla yaşadığı ilişkiden 2 yaşında çocuğu olduğunu itiraf etti. Lugo, rahiplik yaptığı dönemde yaşadığı aşkla ilgili "Tüm sorumluluğu kabul ediyorum" dedi. Lugo geçen yıl 60 yıllık sağ iktidarını bitirerek ilk solcu başkan oldu.

Clinton, Talat'ı davet etti
ABD Dışişleri Bakanı Hilary Clinton'un daveti üzerine ABD'ye giden KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, yola çıkmadan önce basının sorularını yanıtladı. "Washington'un Türk tarafının görüşlerine önem verdiğini" söyleyen Talat, ziyaretin amacının Kıbrıs Türk tarafının görüşlerini birinci ağızdan ABD'nin yeni yönetimine iletmek olduğunu belirtti. "BM çerçevesinde süren müzakerelerin ABD tarafından desteklenmesi oldukça önemlidir" dedi.
Cevdet ÖZDEMİR /İSTANBUL

Halk isyanında işgal bitti
Başkent Bangkok'ta üç haftadır süren hükümet karşıtı gösterilerde muhalifler, işgal ettikleri bakanlık binalarından çıkma konusunda anlaştı. Hükümeti istifaya zorlayan "Kırmızı Tişörtlüler" adlı eylemcilerin lideri Veera Musikapong, istedikleri sonucu alamadıklarını, ancak askeri müdahalenin ardından masum insanların hayatlarını tehlikeye sokmamak için protestolarını bitireceklerini açıkladı.