kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Savcı Öz polis balosunda

Giriş Saati : 10.04.2009 16:49
Güncelleme : 10.04.2009 23:46
Yeni Haber
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. yıldönümü nedeniyle her yıl gerçekleştirilen polis balosu, Çırağan Sarayı'nda yapıldı. ..
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve ilgili müdürlerin yanı sıra çok sayıda kamu görevlisi ile iş, sanat ve spor dünyası temsilcisi de baloya katılanlar arasında yer aldı. Gecenin en çok dikkat çeken ismi Ergenekon soruşturmasını yürüten ve eşi ile birlikte baloya katılan savcı Zekeriya Öz oldu. Öz ile gazeteciler arasındaki sohbette dava sürecinden çok özel hayata ilişkin konular konuşuldu. Öz, kızı ve eşine vakit ayıramamaktan şikayet etti.İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile eşi Hülya Cerrah'ın ev sahipliğinde düzenlenen Polis Balosu'na İstanbul Valisi Muammer Güler ve eşi, Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun, Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosu Sharon Wiener, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Zorlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve bazı polisiye dizilerde rol alan oyuncuların da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Gece, Vali Güler ile Cerrah'ın eşleriyle birlikte misafirlerini karşılamasıyla başladı. Karşılamanın ardından kokteyle geçildi. Katılımcılar arasında yer alan ve Ergenekon Soruşturması'nı yürüten savcılar dikkat çekti. Zekeriya Öz'ün yanı sıra Turan Çolakkadı, Kasım İlimoğlu, Fikret Seçen de geceye katıldı. Savcı Öz, geceye eşiyle birlikte katıldı. Basın mensuplarının ilgisini çeken savcıların bir arada ilk kez görüntülendikleri belirtildi.

SAVCI ÖZ İLE GAZETECİLERİN SOHBETİ

Ergenekon Soruşturması nedeniyle basın mensupları Savcı Öz'e yoğun ilgi gösterdi. Gazetecilerin dava süreci ve soruşturmaya ilişkin sorularına kısa cevaplar veren Öz, iş yoğunluğu nedeniyle ailesine vakit ayıramamaktan şikayet etti. Gazetecilerin sorusu üzerine, İzmir'de savcı Murat Gök'ün görevden alındığına ilişkin değerlendirmelere katılmadığını söyleyen Öz, bazı soruşturmalar kapsamında savcıların özel yetkilerle donatıldığını, soruşturma bitince de bu yetkilerin geri alındığını belirtti. Son dönemde kilo aldığını ve bu kiloları vermek için çaba sarf ettiğini anlatan Öz, kızı ile eşine daha fazla vakit ayırmaya çalıştığını anlattı.
(CİHAN)