kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

5 çocuğunu kurşuna dizen baba intihar etti

06.04.2009
ABD'de karısı tarafından terk edilen baba, yaşları 7 ile 16 arasında değişen 5 çocuğunu kurşuna dizdikten sonra evinin 50 kilometre uzağında kendini vurdu..
ABD'nin Washington eyaletinin Seattle kentinde bulunan karavan parkında yaşanan dehşet bölgeyi yasa boğdu. Cinnet geçiren James Harrison (35) adlı adam, yaşları 7 ile 16 arasında değişen 5 çocuğunu kurşuna dizdikten sonra intihar etti.
Polis dört çocuğun cesedini yataklarında beşincinin cansız vücudunu ise banyoda buldu.
Dördü kız olan çocukların tüfekle vurulduğu öğrenildi. Çocuklarını öldürdükten sonra kaçan katil baba, otomobiliyle evinden 50 kilometre uzaklaştıktan sonra eyaletin başka bir bölgesinde intihar etti. Babanın aracında intihar notu bulunmadı. Cesetleri ise çocukların teyzeleri teşhis etti.

ÇOCUKLARA BAĞIRIYORDU
James Harrison'un teknisyen olduğu anne Angela'nın ise ABD'nin en büyük market zinciri Wal-Mart'ta çalıştığı belirtildi. Yakınları ailenin birlikte pek mutlu görünmemekle bitlikte James Harrison'un neden böyle bir işe kalkıştığını bilmediklerini söyledi.
Hayatını kaybeden çocukların en büyüğü olan 16 yaşındaki kızın bir arkadaşı ise cuma akşamı karı-kocanın kavga ettiğini, anne Angela'nın evi terk ettiğini söyledi. Ailenin başka bir komşusu da katil babanın sık sık çocuklarına bağırdığını duyduğunu belirtti. Komşular, şerifi ve Çocuk Koruma Servisi'ni birkaç kez aradıklarını belirterek "O çocukları korumak için elimizden geleni yaptık ama başaramadık" diye konuştu.