kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
NAZLI ILICAK

Faruki tarikatı ve CHP

İyi ki Gaziantep'te Tayyip Erdoğan il teşkilâtını dinleyip, Asım Güzelbey 'den vazgeçmedi. Güzelbey, CHP'li rakibi Mustafa Yılmaz'a 20 puandan fazla fark atarak, yüzde 52 gibi yüksek bir oy oranıyla seçildi. Oysa Mustafa Yılmaz, Faruki tarikatını bile ziyaret etmiş, tarikat mensuplarıyla kucaklaşıp, öpüşmüş ve destek almıştı. Faruki tarikatı mensupları, Asım Güzelbey'i de aramışlar. "Bizi ziyaret et; mensuplarımızın yarısı da sizi desteklesin" teklifini yapmışlar. Güzelbey reddetmiş.
Şu işe bakın! CHP adayı, yeşil takkeli, cüppeli kişileri tekkelerinde ziyaret ediyor. Herhalde o tarikat mensupları kendilerine pay çıkarmak için, buluşmanın filmini çekip, gazetelere servis yapıyorlar ama fail CHP'li olunca nedense "laiklik elden gitmiyor."
Güzelbey'le, biraz da sohbet ettik. Disneyland benzeri, bir eğlence parkı açtığını söyledi. Aletlerin montajı için, iki Fransız getirmişler. Fakat CHP, bütün kampanya sırasında, "Belediye Başkanı parkı Fransızlara sattı" propagandasını yapmış. O işgal günlerini hatırlatmış. Asım Güzelbey diyor ki, "Seçimlerden bir hafta önce parkı açtım; herkese de bedava yaptım. 'Hani Fransızlara satılmıştı bu park? Gaziantepli'nin malı' dedim. CHP'lilerin yalan ve iftiraya dayalı kampanyasını gören halk, AK Parti'ye akın etti."
Demek CHP'nin Gaziantep hüsranının arkasında böyle olaylar var.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın