kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Bahçede püfür püfür bir bahar

PINAR ÇELİK
01.04.2009
Bahçeyi bahçe yapan o bahçeyi yaşanır hale getiren koltuk, sandalye ve aksesuvarlardır esen rüzgarın arkasında. Rahat ve terletmeyen bir koltuk, güneşi hafif kapatan bir salıncak ya da hamak. Kitap okumak ya da hafif bir müzikle geçmişe dalmak ise sizin bileceğiniz iş...

İlle de bambu koltuklar
Baharla birlikte bahçenizde geçireceğiniz zaman da artacak. Bu dikkate alındığında bambu bir oturma grubu biçilmiş kaftan.

Minimalizm esintisi
Bu yılın bahçe trendi mobilyada olduğu gibi minimalizm. Jolyon'un Ode isimli serisindeki koltuğu farklı dizaynıyla dikkat çekiyor. Birch Ply'ın yonttuğu The Savannah Rocker, modern tasarımın örneklerinden.

Çiçek sulamayı unutanlara
Bahçenizde henüz taban toprağa dikilmemiş ama bir kenarda köklenmesini beklediğiniz bitkileriniz için alttan hava ve su almayı sağlayan Frontgate'in piyasaya sürdüğü 'self watering planter' içindeki rezervuar ile 12 haftalık suyu depoluyor. Bitki suya ihtiyacı olduğunda otomatik olarak toprağa su veriyor.

Ona ayıracak bir köşeniz var mı?
Yüzde yüz doğal pamuktan yapılmış Charleston Rope Chair, ebatları ve hızlı monte özelliği ile hem iç hem de dış mekanlara rahatça uygulanabiliyor. Uygun bir köşe bulmanız yeterli.

Suya dayanıklı, yıllara da
Monterry Mexico'nun mimarı Ricardo Garza Marcos'un dizayn ettiği Zebra Wood, doğal materyallerden yapılmış basit görünümlü ama bahçe için hoş bir detay.
Haberin fotoğrafları