kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Beyaz City, 60 aya kadar sıfır faizle ev sahibi yapıyor

DİLEK TAŞ
25.03.2009
Beyaz İnşaat'ın değerli taşlardan esinlenerek Zümrüt, Elmas, Safir, Yakut ve Yeşim isimleriyle Beylikdüzü'nde yaptığı Beyaz City projesindeki daireler, 60 aya kadar sıfır faiz ile vadelendiriliyor..
Beyaz İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Beyaz City projesi 60 aya kadar sıfır faizle vade imkanı sağlıyor. Banka kredisine gerek kalmadan şirket tarafından vadelendirme imkanı sağlanan projede tapu da hemen teslim ediliyor. Proje Zümrüt, Elmas, Safir, Yakut ve Yeşim olarak isimlendirilen 5 blokta toplam 320 daireden oluşuyor. 65 metrekarelik 1+1 daire ile 180 metrekarelik 4+1'ler arasında değişen altı tip daire seçeneğinin bulunduğu projedeki daire fiyatları 120 bin ile 335 bin TL'ye arasında değişiyor.

Elmas ve zümrüt rezidans
Beyaz İnşaat Genel Müdürü Veysi Daş şimdiye kadar projenin yüzde 40'ının tamamlandığını ve 145 dairenin de satıldığını söylüyor. 2007 yılı sonunda başlanan Beyaz City projesinin bu yılın sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projedeki toplam beş bloğun ikisi Elmas ve Zümrüt olarak isimlerdirilen rezidans bloğundan oluşuyor. Beyaz City projesi lokasyon olarak E-5 ve E-6'ya 5-10 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor. 80 bin metrekarelik inşaat alınına sahip proje konutların dışında AVM ve sosyal tesisler de yer alıyor. Projenin alt bölümünde yer alacak AVM, 120 dükkan oluşuyor. Bunun yanı sıra projede 500 araç kapasitesine sahip otopark da bulunuyor. Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan projede 24 saat resepsiyon hizmeti, araba kiralama servisi, sauna, Türk hamamı fitness center, mini sinema salonu, açık ve kapalı havuz gibi sosyal imkanlardan da yararlanma imkanı sağlanıyor.