kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Perküsyon ustası Okay Temiz ile sahneye çıkan Hüsnü Şenlendirici’nin caz şovu büyük ilgi gördü. Temiz, Şenlendirici’ye nasihatte bulundu.

Şenlendirici'nin yeni albümü çok acıklı!

ÖNER ÖNGÜN
31.03.2009
Okay Temiz için düzenlenen 'Ustalara Saygı' gecesine katılan Hüsnü Şenlendirici, hapisteki Deniz Seki'ye yeşil ışık yaktı: İki gönül bir olunca samanlık seyran olur..
Okay Temiz adına düzenlenen 'Ustalara Saygı' gecesine katılan Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki ile ilgili soruları da yanıtladı. Şenlendirici Seki'nin adını anmadan şunları söyledi: "Ben o şahsın ailesi ile görüşmüyorum. Yaşananları 'talihsiz olaylar' olarak değerlendiriyorum. Bütün bu olanlar sanat hayatımı olumlu da olumsuz da etkiledi. Yaşananların yeni albümüme katkısı oluyor. Çünkü bu ruh haliyle duygusal soundlar çıkıyor. Herhalde bu yeni albümüm çok acıklı olacak."

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DENİZ SEKİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Aile önemli değil
Şenlendirici, "Zamanı gelince hem o şahıs hem de ben gerekli açıklamaları yapacağız" derken, Seki'nin ailesinin tepkisinden dolayı görüşmelerinin zor olup olmayacağı sorusunu ise, "Bu konuda ailenin fikri çok önemli değil. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur" diye yanıtladı. Eşi Nazire Şenlendirici ile boşanmaktan vazgeçtiği haberlerini de yalanlayan ünlü klarnetçi, boşanacağını ama ailesi ile görüşmeye devam ettiğini, bunu da hiç kimsenin yargılama hakkı olmadığını söyledi. Şenlendirici zamanı gelince Deniz Seki ile de görüşeceğini ve gerekli açıklamaların Seki tarafından yapılacağını belirtti ve ekledi: "Ona söz verdiğim için şimdi konuşmuyorum. Zamanında benim de hatalarım oldu. Önemli olan bu hatalardan ders almaktır. Dışarı çıkınca ne olur bilinmez. Her şey kısmet, Allah bize ne yazdıysa o olur."