kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

3 metre için 3 kişi öldü

Mehmet YILDIRIM / ŞANLIURFA / SABAH
Giriş Saati : 31.03.2009 15:35
Güncelleme : 31.03.2009 19:55
Yeni Haber
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde arazi meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada akraba olan 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı..
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kuzenler arasında aynı arazi üzerinde ev yapımı yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Olay Bozova ilçesine bağlı Yaylak beldesi Konuksever köyünde önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kuzen olan iki aile fertleri arasında köyde aynı arazi üzerinde ev yapımı konusunda tartışma çıktı. 3 metre fazla sınır ihlali yapıldığı gerekçesiyle birbirlerine önce taş ve sopalarlara saldıran kuzenler daha sonra olayın büyümesi üzerine tabanca ve pompalı tüfeklere sarıldı. Kavgada 30 yaşındaki Müslüm Taş olay yerinde hayatını kaybetti. Çıkan silahlı çatışmada köy meydanında bulunan Ahmet, Muhittin, İsmet, Kadir, Osman, Mustafa, Ramazan, Şeyho ile Bekir Taş çeşitli yerlerinden yaralandı.

İKİ KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

Olayın jandarmaya ihbar edilmesi üzerine yaralılar ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 41 yaşındaki Kadir Taş ile 39 yaşındaki Bekir Taş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Aziz Taş daha sonra Harran Üniversitesi Araştırma ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gergin saatlerin yaşandığı hastanede polis ikinci bir olayın yaşanmaması için çevik kuvvet önlem aldı. Hastane acil giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutan polis, içeri girenleri üst aramasını yaparak içeriye aldı. Olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor. Cenazeler Şanlıurfa Devlet Hastanesi morgundan alınarak Bozova'ya bağlı Konuksever köyünde toprağa verildi.