kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
İbrahim Kutluay doğum haberini kızı İrem'le birlikte bekledi.

Göbek bağını İbo kesti

Özlem AVCI MAGAZİN
28.03.2009
Milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile eşi Demet Şener Kutluay, ikinci kez anne-baba oldu. Ömer bebeğin doğumunda babası da hazır bulundu..
İrem isimli kızlarının ardından Ömer bebekleri dünyaya gelen İbrahim Kutluay ve Demet Şener Kutluay çifti, ikinci kez anne-baba oldu. Önceki gün Beşiktaş Jinemed'de Prof. Dr. Teksen Çamlıbel tarafından gerçekleştirilen normal doğumla dünyaya 'merhaba' diyen Ömer bebek ile annesinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, İbrahim Kutluay basın toplantısında mutluluğunu gazetecilerle paylaştı. Bebeğinin göbek kordonunu kendisinin kestiğini ifade eden Kutluay, "Ailemize bir fert daha katıldı. Demet'in ve Ömer'in sağlığı gayet iyi. Babalara doğumhaneye girmelerini kesinlikle tavsiye ediyorum, çok farklı duygu. Çocuğunuzu elinize ilk alan olmanız hakikaten çok güzel. Ömer ismine Demet'le beraber karar vermiştik. Üçüncü bebek için henüz erken. Henüz Ömer'in heyecanını yaşıyoruz. İrem'e daha önce kardeşi olacağını söylemiştik. Devamlı sorular sordu çok mutlu oldu. Belki Ömer'in göbek bağını basketbol sahasına gömeriz" dedi.

KORDON KANI SAKLANACAK
Doğumu gerçekleştiren Prof. Dr. Çamlıbel de, erkeklere mutlaka doğuma girmelerini tavsiye etti. Demet-İbo çiftinin bebek mutluluğunu Tuğba Erbil, basketbolcu Harun Erdenay ile Şener ve Kutluay'ın aileleri hastanede paylaştı. Bu arada kök hücre bankacılığı teknolojisinden yararlanan Kutluay çifti, bebeklerinin kordon kanını saklanması için başvuruda bulundu.
Haberin fotoğrafları