kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul'da miting günü

21.03.2009
29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde 5 parti bugün İstanbul'da miting düzenliyor. Kalabalık ve yoğun trafiğin hakim olacağı İstanbul'daki mitingler için bir çok ana cadde ve bağlı yollar trafiğe kapatılacak. Mitinglerle ilgili açıklamada bulunan İstanbul Valisi Muammer Güler, gerekli bütün tedbirlerin alındığını belirterek"İstanbullular'dan biraz fedakarlık ve sabır bekliyorum" dedi. Öte yandan, bugün yapılacak mitingler nedeniyle, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Kazlıçeşme ve Çağlayan Meydanları ve civarına uçuş yasağı getirildi. Bu meydanlar üzerinde sadece polis helikopterleri güvenlik uçuşu yapacak. Miting nedeniyle, Kasımpaşa yönüne gidecek olanların, Kâğıthane Okmeydanı istikameti, Piyale paşa yönüne gidecek olanlar için Haliç Hasköy istikameti, D- 100 Karayolunu kullanacak olanlar için Mecidiyeköy- Balmumcu istikameti, Kağıthane istikametine gidecek olanlar için, Sütlüce- Çeliktepe- Gültepe istikameti, Mecidiyeköy yönüne gidecek olanlar için E- 5 ve Şişli istikameti, TEM'den Şişli'ye gidecekler için ise Haliç ve Mecidiyeköy istikametini kullanması isteniyor. Ayrıca miting nedeniyle Çağlayan Meydanı'na çıkan Darülaceze , Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr. Cemil Bengü, Abide-i Hürriyet, İzzet Paşa, Halide Edip Adıvar, 28 Nisan ve Fevzi Çakmak caddeleri akşam saatlerine kadar kapalı olacak.

* Saat: 10.00: Kazlıçeşme-Zeytinburnu AK Parti: Istanbul'da ilk miting sabah saatlerinde Zeytinburnu Kazlıçeşmede AK Parti tarafından düzenliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı mitinge büyük bir kalabalık bekleniyor.
* Saat 10.00 Çağlayan-CHP: AK Parti'yle aynı saatlerde Çağlayan'da Cumhuriyet Halk Partisi miting düzenliyor. Miting 12.30'a kadar devam edecek.
* Saat 12:30: Gaziosmanpaşa-DP: Demokrat Parti, Gaziosmanpaşa'da seçmenleriyle buluşuyor.
* Saat 14.00: Çağlayan-SP: Çağlayan Meydanı'nı CHP'den sonra Saadet Partisi devralıyor.
* Saat 16.00: Çağlayan Futbol Stadı-BBP: SP ile aynı saatlerde Çağlayan'daki futbol stadında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu partililere sesleniyor.