kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Katil zanlıları falcısının oğlu ile arkadaşı...

20.03.2009
İzmir'de yanmış cesedi bulunan güzellik merkezi sahibinin katil zanlılarının, yanında çalıştırdığı iki broşürcü olduğu anlaşıldı. Şüphelilerden birinin annesi, kurbanın falcısı çıktı..
İzmir'de bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakılan güzellik merkezi sahibi Burcu Güçlü'nün katil zanlıları, genç kadının yanında günlük 15 TL'ye broşür dağıtan 2 genç çıktı. Katil zanlılarından Ahmet Uzar'ın annesinin, kurbanın falcısı olduğu da ortaya çıktı. Ahmet Uzar (20) ve arkadaşı Cengiz Ayaz (19) tutuklandı. Eşinden ayrılan ve eczacılık yapan bir çocuk annesi Burcu Güçlü, 3 yıl önce Diva Dermal Güzellik Merkezi'ne ortak oldu. Bir süre sonra merkezin tamamını alan genç kadın, 1.5 ay önce de annesine sık sık fal baktırdığı Ahmet Uzar ile arkadaşı Cengiz Ayaz'ı çevredeki apartmanlara broşür dağıtmaları için işe aldı. Ancak ikili, işyerinin her geçen gün müşteri sayısını attırdığını görünce, genç kadını gasp etmeye karar verdi. İki arkadaş olay günü, Çankaya semtinden kar maskesi, eldiven ve çamaşır ipi alarak akşam saatinde işyerine geldi ve planı uygulamaya başladı.

SON SÖZLER: NEDEN ÇOCUKLAR
Ahmet Uzar, önce işyerindeki güvenlik kamerasının yönünü tavana çevirdi. Bu sırada avuç içinin kameraya yansıdığını fark etmeyen Uzar, ardından da genç kadının boğazını çamaşır ipiyle sıkmaya başladı. Bu sırada mutfaktaki bıçağı alan Cengiz Ayaz da genç kadını sırtından defalarca bıçakladı. Boğuşma sırasında can havliyle direnen genç kadın, tırnağıyla Ayaz'ın boynunu çizerken, Uzar'ın da elini ısırdı. Aldığı 19 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan Burcu Güçlü'nün son sözleri ise, "Neden çocuklar" oldu. Kurbanlarının hala yaşadığını gören 2 saldırgansa, paniğe kapılarak bu kez çekmecede buldukları kadın çorabını ağzına sokup bezle de bağladı. Burcu Güçlü can verdikten sonra çevreyi yaklaşık 1.5 saat süreyle kolonyayla silen 2 saldırgan, ardından cesedi genç kadının yatağındaki battaniyeye sardı. Üzerine kolonya döktükleri cesedi havalandırma boşluğuna attıktan sonra da, kibritle yaktılar. Ancak tüyler ürperten cinayetten kısa süre sonra yakayı ele verdiler.

11 SAATTE 50 KİŞİ SORGULANDI
İşyerinde herhangi bir zorlama izi olmaması nedeniyle kurban Burcu Güçlü'nün yakın çevresine odaklanan polis 50 kişiyi 11 saatte sorgulayınca, olay gecesi işyerinde son olarak 2 gencin kaldığını belirledi. Gece eve gitmedikleri belirlenen zanlılar, sabah erken saatlerde Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.
Haberin fotoğrafları