kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

50 yıl sonra tekrar evlendiler

Giriş Saati : 20.03.2009 13:46
Güncelleme : 20.03.2009 23:33
Yeni Haber
İngiliz gazete ve dergilerinde inanılmaz aşk hikayeleri yayınlandıktan sonra, 50 yılın ardından ikinci kez evlenen Sandra ve Terry'in aşkı tüm dünyada yankı uyandırdı...
Mutlu çift, evliliklerinin ilk dönemlerinde ömür boyu birlikte yaşayacaklarını düşündüklerini, ancak aradan geçen birkaç yıl içinde tartışmaların başladığını ve evliliklerinin kötüye gittiğini ve boşandıklarını ifade etti.

Ayrı geçen 50 yılın ardından kaderin yeniden bir araya getirdiği çift, ikinci kez evlendiklerini, ilk düğünlerinin 29 Kasım 1958'de saat 15.00'te ikinci düğünlerinin ise 29 Kasım 2008'de saat 15.00'te yapıldığını açıkladı. Westbury'de yaşayan Sandra Kaufman (67), "Birinci evliliğimizin üzerinden tam 50 yıl geçmesinden sonra yeniden evlenmek istedik. Terry ve ben yeniden bir araya gelmek istedik ve mükemmel bir gün yaşadık. 50 yıldır ayrıydık" şeklinde konuştu.

Aynı okuldayken 14 yaşında taşındıklarını ifade eden Terry ise "Aynı okuldaydık ve birbirimize aşıkken beraber zaman geçirmekten çok hoşlanıyorduk" dedi.

Evlenmeye karar veren çift, 3 yıl sonra kilisede mükemmel bir düğünle evlendiklerini ancak evliliklerinin ilk yıllarının ardından ekonomik sorunlar yaşamaya başladıklarını ve bu sorunların evliliklerini zedelediğini ifade etti.

Emekli bir aşçı olan Terry, "Para sıkıntısı yaşıyorduk ve Kuzey'de çalışmak zorundaydım. İlişkimiz gittikçe daha çok bozuluyordu ve sonunda ayrılmaya karar verdik. Yollarımızın ayrılmasına rağmen Sandra'nın ilk aşkım olduğunu hiçbir zaman unutamadım" ifadelerini kullandı. Terry'den ayrıldıktan sonra Derek ile evlenen Sandra Ricky (45), Tracry (43), Rhona (41) David (39), Abigail (30) John (28) ve Dan (22) isminde 6 çocuk sahibi olduklarını söyledi. 10 yıl sonra bir markette karşılaşan Terry ile Sandra birbirlerine evlendikleri haberlerini verdiğini söylerken Sandra, "Terry'yi yeniden görmek güzeldi ancak sohbet ettikten sonra birbirimize 'hoşçakal' deyip ayrıldık" dedi. 21 yıl sonra Derek'ten ayrılan Sandra, Terry ile yeniden karşılaşmayı umduğunu ve 2007 yılının Şubat ayında kaderin onları bir kez daha buluşturduğunu söyledi. Bir arkadaşından Terry'nin döndüğünü öğrendiğini ifade eden Sandra, aradan birkaç gün geçmesinin ardından Terry'den bir telefon aldığını ve birkaç ay boyunca arkadaş olduklarını dile getirirken, arkadaşça görüştükleri birkaç ayın ardından yeniden evlenme kararı alan Terry, "Sandra'dan ayrıldıktan sonra evlendiğim 2 eşimi kaybettim. İlk eşim Pam beyin kanamasından, ikinci eşim Helen kalp krizinden hayatını kaybetti. Konuştukça duygularımız yeniden canlandı ve halen birbirimizi sevdiğimizi anladık" dedi. Sandra ise "Aradan geçen zamana rağmen ne ben Terry'yi unuttum, ne de Terry beni" dedi.

Geçen yıl 29 Şubat'ta eşi Terry'ye evlenme teklif eden Sandra, "Terry'yi yeniden kaybetmemeye kararlıydım. Bu yüzden evlenme teklif etti. Hiç duraksamadan 'evet' dedi. Böylece yeniden evlenmeye karar verdik" diye konuştu. İkinci düğünlerini düzenleyen çift, ilk evliliklerinden tam 50 yıl sonra aynı gün ve aynı saatte evlendi. Sandra, "İlk düğünümüzden tam 50 yıl sonra evlenmemiz bu düğünü bizim için daha özel bir hale getirdi. Düğünümüz muhteşemdi ve birbirimizi yeniden bulduğumuz ve bir şans daha verdiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz" dedi. Dünyadaki tüm yaştaki insanlara ortak bir mesaj veren çift, "Eğer hayatınızda bir kere aşık olursanız bunu atlatamaz ve hayatınız boyunca onu ararsınız. Kalbinizde başkası varken, evlenseniz bile mutlu olamazsınız. Onu bulup hayatının nasıl gittiğini öğrenmek için iletişime geçmenin hiçbir kötü yanı yok. Bu sadece sizin kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Geçen 50 yıla rağmen birbirimizi hiçbir zaman unutmadık, birbirimizin kalbinden ve aklından hiçbir zaman çıkmadık. Ne zaman Sandra ve Terry isimlerini duysak birbirimizi hatırladık. Bu doğru ve gerçek aşk. Gerçek aşkınızı bulana kadar asla tamamlanamazsınız. Biz şimdi tamamlandık ve gerçekleştiremediğimiz hiçbir arzumuz kalmadı. Birbirimize aidiz. Arzularımız gerçekleşti" ifadelerini kullandı.
Haberin fotoğrafları