kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"İddiamız adaylarımızın seçimi kazanmasıdır"

Giriş Saati : 15.03.2009 14:33
Güncelleme : 15.03.2009 15:52
Yeni Haber
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, ''İktidarda yaptığımız hizmetleri ve başarıları, yerel yönetimlerde de tekrarlamak istiyoruz'' dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Kars'a gelen Bülent Arınç'ı Kars Havaalanı'nda AK Parti Kars milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya ve partililer karşıladı.

Arınç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimler öncesi partisince yapılan çalışmalarla ilgili Kars ve Ardahan'da incelemelerde bulunacağını belirtti.

Yerel seçimlerde başarılı olmak için çok çalıştıklarını ifade eden Arınç, ''Türkiye'nin her yerinde bir coşku, bir sevinç var. Büyük bir heyecan yaşanıyor. Bir iktidar partisi olarak iddiamız hem Türkiye hem de Kars, Ardahan'da ilçeler de dahil olmak üzere değerli adaylarımızın seçimi kazanmasıdır'' diye konuştu.

AK Parti olarak çok değerli adayları halkın önüne çıkardıklarını belirten Arınç, ''İktidarda yaptığımız hizmetleri ve başarıları, yerel yönetimlerde de tekrarlamak istiyoruz. Halkımızın vereceği karara elbette saygı duyuyoruz. Bize düşen çalışmaktır. İnşallah seçim sonuçları da milletimizin yüzünü güldürür'' dedi.

Gazetecilerin ''Adana'da düzenlenen bir konferansta yaptığı ve gazetelerde yer alan açıklamalarıyla'' ilgili sorusu üzerine Bülent Arınç, şunları kaydetti:

''Bu bir konferanstır. Konferansın küçük bir bölümüdür. O konferansın kasetlerini Adana'dan alın. Sizler güzel gazetecilersiniz. Şimdi onu tekrarlamayayım. Konferansın anlamı vardır, yalnız başına söylersem olmaz. Adana'da yüzlerce gazetecinin önünde yapıldı. Umarım bulursunuz.''

Arınç, daha sonra kara yoluyla Ardahan'a hareket etti.