kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Beyaz Saray'ın 'kadın kiracıları' içini döktü

28.02.2009
Beyaz Saray'dan sonra eşiyle Dallas'da kurduğu yeni hayatı anlatan Laura Bush "Henüz mutfak masamız bile yok. Misafirlerimizi ağırlamak için komşulardan ödünç eşya aldık. Haberleri de artık daha geriden takip ediyorum" dedi

ABD yönetiminin son sekiz yılının patronu George W. Bush, Teksas eyaletine bağlı Dallas'da kurduğu yeni yaşamına alışmaya çalışıyor. Ancak belki de sade yaşama geçişte Bush'dan daha çok zorlanan biri var ki o da eski First Lady Laura... Beyaz Saray'ın görkemli davetlerinden, yüzlerce hizmetlinin görev yaptığı büyülü havasından Dallas'ın sessiz ancak huzurlu yaşamına ayak uydurmaya çalışan Laura Bush, ABD televizyonuna verdiği röportajda "Henüz tam olarak yerleşemedik. Bir yemek masamız bile yok. Bizi ziyarete gelen misafirlerimizi ağırlamak için komşulardan ödünç yemek masası bile aldık" dedi.

SANDALYELER YETMEDİ
Bush ekran başındakileri kahkahaya boğan röportajında bir akşam 16 kişilik bir eski arkadaşlar grubuna yemek verdiklerini ancak evde yeterli sandalye olmadığı için kendilerini koruyan gizli servis üyelerinin sandalyelerini almak zorunda kaldıklarını da itiraf etti. Eşinin ulusa sesleniş konuşmaları öncesi çok yoğun bir stres yaşadığını da söyleyen Laura Bush "Artık böyle bir sıkıntım yok. Beni en çok rahatlatan bu. Obama'nın konuşmalarını bile bir gün sonra gazeteden okumayı tercih ediyorum" dedi. Yeni evinde yemek yapmaya henüz başlamadığını da söyleyen eski First Lady "Dostlarımız o kadar çok yiyecek getiriyor ki bir şey yapmama gerek kalmıyor" dedi. Beyaz Saray'da işlerin yoğunluğundan yaşadığı stresli hayatı anlayamadığını söyleyen "Bunu yeni evimdeki yatağımda kendime 'Yarın ne yapacağım' diye sorduğumda, 'Arkadaşlarımla buluşur eğlenirim' cevabını verebildiğimde anladım" dedi.

Yeni First Lady Michelle Obama ise Beyaz Saray'da yaşamanın zorlukları için "Eşimle mutlu evliliğimizin sırrı güç anlarda kenetlenebilmek. Bu bizi yıldırmaz" dedi

Beyaz Saray'ın yeni sahipleri Barack Obama ve eşi Michelle de yeni evlerine ve ABD yönetiminin stresli yaşamına alışmaya çalışıyor. Ancak yeni First Lady Michelle Obama People dergisine verdiği röportajda "Eşim ve ben mutlu evliliğimizin temellerini stres altında birlikte olabilmek üzerine kurduk. Bu yüzden bize hiç zor gelmiyor" dedi.

'DAHA ÇOK GÖRÜYORUM'
Avukat olan First Lady Beyaz Saray'ın sistemli yaşamının kendisine eşini daha fazla görebilme imkanı verdiğini söylerek "En azından artık sabah 5.30'da birlikte spor yapabiliyoruz, ardından kızlarım ve eşimle birlikte kahvaltı ediyoruz. Hemen hemen her akşam da birlikte yemek yiyiyoruz. Eskiden her ikimiz de farklı saatlerde çalıştığımız için bunu yapamıyorduk" dedi. Eşi ile evlilik bağlarının çok güçlü olduğuna da söyleyen First Lady "Ancak mükemmel bir evliliğimiz var da diyemem' itirafında da bulundu. Öte yandan, Michelle Obama'nın ABD başkan eşlerinin geleneksel olarak çektirdiği portresi de Beyaz Saray sitesine konuldu. Ancak kendisine kolsuz bir elbise seçmesi modacıları ikiye böldü. Daha önce kollarının pazulu olmasından dolayı 'yakışmıyor' eleştirileri alan First Lady'nin elbise seçimini bazı modacılar eleştirdi.
Haberin fotoğrafları